Yenicarsim.com, Hepsiburada'ya entegre oluyor

Doğan Grubu'nun girişimlerinden biri olan Yenicarsim.com, bugün sitesinden yaptığı açıklamayla kapandığını duyurdu.

yenicarsim-hepsiburadaDoğan Grubu'nun girişimlerinden biri olan Yenicarsim.com, bugün sitesinden yaptığı açıklamayla kapandığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre operasyonuna Hepsiburada çatısı altında yeni bir başlangıçla devam edecek.

Yenicarsim.com ekibinin önemli bir bölümünün birkaç hafta önce Hepsiburada'ya geçiş yaptığı haberlerini aldığımız pazaryeri girişimi, bundan birkaç ay önce Hürriyet Grubu'ndan, DOL bünyesine geçirilmişti.

Eylül 2011'de açılan Yenicarsim.com için o günki haberimizde Hürriyet'in yeni e-ticaret platformu olarak başlığını atmıştık.

Hürriyet'in o dönemki yeni yapılanması olarak hayata geçirilen Hürriyet İnternet Grubu'nın ilk projesi olan yenicarsim.com, bu yapılanmayla birlikte sonra ermiş oldu.

Hepsiburada altında nasıl bir yapılanmaya gidileceği ve benzer bir pazaryeri modelinin nasıl uygulanacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz. Pazardaki diğer pazar yeri girişimleri GittiGidiyor ve Doğuş Grubu'nun büyük pazarlama çalışmalarıyla duyurduğu n11.com'da bu alandaki güçlü konuma gelmişti.

Yenicarsim.com'un veda mesajına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Değerli ziyaretcilerimiz, 

Yeniçarşım.com olarak Eylül 2011'den bugüne sürdürmekte olduğumuz yayın hayatımızı, hepsiburada.com çatısı altında yeni bir başlangıcın yoğun hazırlıkları için sona erdiriyoruz. 

Bu süreçte devam eden siparişlerinizi aşağıdaki linklerden takip edebilir, soru ve önerileriniz için bizlere [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.  Müşteri hizmetleri ekibimiz sizlere her konuda yardımcı olmaya devam edecektir. 

Bir Hepsiburada.com markası olan Yeniçarşım.com üyeliklerinizle 02/09/2013 tarihinden itibaren Hepsiburada.com dan da yeni alışverişlerinize devam edebileceksiniz. 

Yayında olduğumuz iki yıl boyunca Yenicarsim.com a gösterdiğiniz ilgi ve duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. 

Yeniden görüşünceye kadar hoşçakalın. 

Yeniçarşım.com Ekibi.  Güncelleme: Konuyla ilgili Hepsiburada Genel Müdürü İlker Baydar tarafımıza kısa bir açıklama gönderdi. Aşağıda bulabilirsiniz.

İki yıldan bu yana faaliyet gösteren yenicarsim.com markası, hepsiburada.com bünyesine katıldı. Böylece, yenicarsim.com üyelerine,yenicarsim.com sitesinin ürün portföyünün yanı sıra Hepsiburada’daki kategoriler de dahil çok daha geniş bir ürün yelpazesi sunulacak. Yenicarsim.com üyeleri, tüm müşteri ilişkileri ihtiyaçları için hepsiburada.com ekibinden destek alacak.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz. 

İlker Baydar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.