Yenilenen Finansonline dinamik yatırımcının ayrılmaz parçası olmak istiyor

Yenilenen Finansonline dinamik yatırımcının ayrılmaz parçası olmak istiyor

Bankalar bireysel hizmetler açısından pekala internet üzerinde kendini konumlandırıyor. Ancak yatırım amaçlı finansal hizmetlerde halen çoğu bankanın adım atmadığını biliyoruz. Yatırım ürünlerinin kolaylıkla alınıp satılabildiği bu yenilikçi uygulamalar arasındaki FinansOnline.com yenilenen yapısıyla dikkat çekiyor.

Finansinvest tarafından hazırlanan Finansonline, mobil uygulamaları da olan yetenekli bir platform. Yatırım ürünlerini alıp satmanın yanında finans dünyasından haber ve yorumlara, pratik araçlara ve uzman desteğine ulaşabiliyorsunuz.

Finansonline, yeni tasarımıyla daha fazla vakit kazandırıyor ve dinamik yatırımcıların baş yardımcısı olmayı hedefliyor.

Kişisel inisiyatifinizle hisse senedi, VIOP, yatırım fonu, repo vb. yatırım araçlarının alım-satım işlemlerini yapmanız pekala mümkün. Ancak Finansonline uzmanlarının günlük ve haftalık ekonomi analizleri, yatırım tavsiyeleri, model portföyleri, katma değerli araştırma raporları, analist yorumlarını ve teknik performans göstergelerini göz atmanız daha başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Portföyünüzdeki şirketlerle ilgili raporlar başta olmak üzere e-posta bildirimlerini kullanarak verimliliğinizi artırabilir ve bir şey kaçırma riskini ortadan kaldırabilirsiniz.

finansonline

Finansinvest'te hesap açtıktan sonra veya Finansbank müşteri bilgilerinize giriş yaparak internetten yatırımcılık kariyerinize başlayabilir veya geliştirebilirsiniz. Kişisel bilgisayarınıza bağlı kalmak zorunda da değilsiniz. Google Play ve App Store'daki Finansonline ve Finansonline HD uygulamaları da kullanıma hazır.

Yatırım tercihinizi sosyal bir açıdan denemek ve Finansonline ile tanışmak isteyenler için de hayatayatirimyap.com kampanyasını ziyaret edebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.