Etohum bu kez Ganipara'ya ortak oldu

ganipara etohum as yatirimEtohum, yıl boyunca başarılı gördüğü girişimler için yatırım yapmayı sürdürüyor. Etohum A.Ş.'nin yeni ortak olduğu girişimin Ganipara olduğunu öğrendik.

Şirketlerin veya bireysel kullanıcıların kolayca e-ticaret mağazası açmalarını sağlayan bir platform olan Gani Para, Bora Ünal ve Berkay Ünal kardeşler tarafından hayata geçirilmişti. 2012 yılının ikinci yarısında açılan Ganipara'nın kişiselleştirilebilir altyapısı ve başarılı arayüzü ile dikkat çekiciydi ve 2013 Etohum 15 girişimleri arasına seçilmişti.

Etohum kurucusu Burak Büyükdemir'den aldığımız bilgiye göre Etohum A.Ş. Ganipara'nın üzerinde durduğu iş modeline inanmış ve yüzde 10'luk bir hisse payı ile ortak olmuş. Hatırlayacağınız üzere Etohum A.Ş.'nin Mart ayında Muvizi'ye ve Clover Games'e ortak olmuştu. Yani bu yatırım Etohum'un 1,5 ay içindeki 3. yatırımı oluyor.

Diğer yandan Ganipara'nın kurucularından Bora Ünal da bu ortaklıktan memnun olduklarını söyledi. Önümüzdeki aylarda Ganipara'ya bir çok yenilik getireceklerini ve yıl sonunda 2000'in üzerine mağazaya hizmet vermek hedefinde olduklarını da paylaştı.

Kısa süre önce deneme fırsatı bulduğum ve e-ticaret platformlar içinde başarılı bir yer edineceğine inandığım Ganipara'nın bundan sonra nasıl bir büyüme göstereceğini hep beraber göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.