Etohum, Reveal the Maze'in geliştiricisi Clover Games'e ortak oldu

Etohum, Reveal the Maze'in geliştiricisi Clover Games'e ortak oldu

clover games stuido etohumTürkiye'nin önde gelen kuluçka merkezlerinden Etohum, yılın ikinci ortaklığına imza attı. Bu ay başında yapılan Muvizi ortaklığından sonra Etohum bu kez mobil oyunlar geliştiren Clover Games'e ortak oldu.

Bu sene Etohum 40 girişimleri'nden 9'u oyun üzerineydi ve Etohum 15'e de seçilen Clover Games, güncel verilere göre 2 milyondan fazla indirmeye ulaşan Reveal the Maze adlı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken bir girişimdi.

İTÜ'lü bilgisayar mühendisleri Metin Bayram, Yiğit Türkeri, Murat Uğur Kurt tarafından kurulan girişim dünya çapında oyunlar geliştirmeyi hedefiyle girişim ekosistemindeki yerini almıştı.

candy-chain-logoAldığımız bilgiye göre Etohum Clover Games'in yüzde 10'una ortak olmuş ve Reveal the Maze ile başarılı bir çıkış yapan girişimin ikinci oyunu Candy Chain olacak. Bu yılın ilk yarısında mobil platformlara yayınlaması planlanan oyun, Clover Games'in küresel başarısında  pay sahibi olmaya çalışacak.

Hem Etohum hem de Clover Games için gelecek vaadettiğini düşündüğüm bu ortaklık e-ticaret dışındaki E-tohum girişimlerinin de bu sene çıkışa geçeceğinin bir göstergesi. Etohum'u sektöre paralel bir eleman olarak kabul edersek 2013'te SaaS ve mobil alanda yeni yatırım haberleri almamız işten bile değil.

Clover Games kurucularıyla yaptığımız röportajı şurada izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.