Global Girişimcilik Haftası 12-18 Kasım'da Sizi Bekliyor

Global Girişimcilik Haftası 12-18 Kasım'da Sizi Bekliyor

Dünya çapında girişimciliği teşvik etmek amacıyla düzenlenen Global Girişimcilik Haftası'na sayılı günler kaldı. Önümüzdeki hafta Türkiye'de de ülke genelinde girişimcilik odaklı çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bu yıl 12-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan GGH, ülkemizde dördüncü kez kutlanacak. Düzenlenen etkinliklere hem devlet kanadından hem de özel sektörden bir çok isim katılacak. Ülkemiz 2011’de Global Girişimcilik Kongresi’nde 120 ev sahibi ülke arasından “Yılın Ülkesi” ödülünü kazanmıştı ve bu yılki etkinlikler de geçen yılı aratmayacak nitelikte.

İcra kurulu ve paydaşlar listesinin zenginliği de bunun bir göstergesi. Geniş etkinlik takvimine baktığımızda da bu haftaya özel etkinliklerin yanısıra bu haftaya denk gelen etkinlik ve TV yayınlarının da (mesela Bir Fikrin mi Var) takvime dahil edildiğini ve girişimcilikle dolu bir takvim hazırlandığını görüyoruz.

Aşağıda 12-18 haftasının takvimini bulabileceğiniz etkinliketlerden 16 Kasım'da Find Your Co-Founder organizasyonunun yanında Founder Institute, TurkishWIN, KAGİDER ve Endeavor isimlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Sürekli güncellenen etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.