birFİKRİNmiVAR'ın jürisi Ali Şen, Leyla Alaton ve Alphan Manas

birFİKRİNmiVAR'ın jürisi Ali Şen, Leyla Alaton ve Alphan Manas

Türkiye'nin televizyona çıkan girişimcilik programı birFİKRİNmiVAR 5. yaşına girdi ve yeni sezonun jürisi belli oldu.

birFİKRİNmiVAR'ın tüm süreçlerini organize eden Fuat Sami'den aldığımız bilgiye göre yeni sezonda TV 8'de yayınlanacak olan yarışmanın bu yılki jürisi Ali Şen, Leyla Alaton ve Alphan Manas (inovatif girişimcilik) üçlüsünden oluşuyor. Üyeler sırasıyla geleneksel, kurumsal ve inovatif girişimcilik analizi yapacak.

Cemal Hünal ve Tamay Kılıç tarafından sunulacak yarışma yıl boyunca 18 ünlü işadamı ve iş kadını da konuk jüri üyesi olarak ağırlayacak.  Geçen yılın jüri üyeleri Ali Sabancı, Gülden Yılmaz ve Ömer Kızıl da bu konuklardan bir kaçı. Diğer 15 ismi görmek için ise yarışmayı takip etmek gerekiyor.

Daha önce paylaştığımız üzere birFİKRİNmiVAR bu yıl  büyük ödül olarak bir girişimciye 200.000 TL kazandıracak. Özellikle üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiğini ve bu yıl daha kaliteli girişimlerin başvurduğunu paylaşan Fuat Sami, birFİKRİNmiVAR'ın şimdiye kadar 10.000 girişimciye ulaştığını söylüyor. Bu 3 farklı segmentin buluşmasıyla programın daha fazla ilgi çekmesini bekliyor. Bizim de umudumuz bu sene girişimcilik ekosistemine başarılı örneklerin kazandırılması.

Programın ilk ön elemesi tamamlanmış ve ilk bölümlere çıkacak girişimciler belirlenmiş ama hala diğer bölümler için başvurular devam ediyor. İlk bölümü kaçırmak istemiyorsanız 10 Ekim Çarşamba Saat 22:30'da ekran başında olun.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.