Mekanist.net'in Mekan Keşif Motoru Mekan Aramayı Kolaylaştırıyor

Mekanist.net'in Mekan Keşif Motoru Mekan Aramayı Kolaylaştırıyor

Mekanist.netHaziran ayına check-in özellikli Symbian uygulaması ile giren Mekanist.net, Mayıs ayında aldığı yatırımı altyapı gelişimine ayırmaya devam ediyor. Bir süredir üzerinde çalışıldığını öğrendiğimiz Mekan Keşif Motoru, daha sağlıklı ve kapsamlı bir arama teknolojisi sunuyor.

Mekanist'e dahil edilen yeni arama altyapısı Mekanist.net/Arama adresinde de arama motoru yüzüyle sunuluyor. Halen test aşamasında olan ve geri dönüş bekleyen Mekan Keşif Motoru, sonuçları konum ve kullanıcı yorumlarıyla birlikte getiriyor. İstediğiniz mekanı kolayca bulabilmeniz için popülerite ve alfabetik olarak sıralama yapıyor. Mekanist.net Keşif Motoru

Arama tahmini, canlı arama ve anlamsal ilişkilerin arttırılması Mekanist.net'in bu yeniliği daha fazla öne çıkarmasını sağlayabilir. Bu yeniliğin mobil tarayıcılara uygun tasarlanması da ideal olur.

Bu yeniliği gördüğümde bugün bahsettiğimiz uygulama motoru Quixey ve Türkiye'den Şirketçe'nin arama konusundaki çalışmaları (arama.sirketce.com) aklıma geldi. Hızlı sonuç almak için yer imlerinize ekleyebileğiniz  Mekan Keşif Motoru'nun adına uygun olarak yeni keşifler için tavsiyede bulunacak bir yapıya kavuşmasını bekliyorum. Neler yapılacabileceği konusunda Foursquare'ın son yenilikleri fikir verebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.