Mekanist Symbian Uygulaması İle Check-in'e Başladı!

Mekanist Symbian Uygulaması İle Check-in'e Başladı!

İkinci tur yatırımında Pond Ventures'dan 2,5 milyon euro alacağını öğrendiğimiz Mekanist.net, Symbian uygulamasına check-in özelliğini ekleyerek kendisinden beklenen büyük adımı attı. Üstelik çeşitli kampanyalar da check-in özelliğine bağlı olarak kullanıcılarla buluşacak.

Şu anda Ovi Store'dan indirilebilen uygulama, eğer arada bir şey kaçırmadıysak, Türkiye'nin check-in özelliği sunan ilk yerel uygulaması. Mekanist'in iş ortakları, bu uygulama ile konum tabanlı kampanyalarını kullanıcılara sunabilecek ve müşterileriyle daimi bir ilişki içinde olacak.

Mekanist Check-in

Bazı Symbian S60 modelleri* ile Symbian 3 tabanlı cihazlarda çalışan Mekanist.net uygulamasında, check-in özelliğini kullanabilmek için öncelikle uygulamanın güncellenmesi gerekiyor. Pusula/Diğer menüsü altındaki uygulama ile check-in yaptığınızda bir şifre veriliyor ve bu şifre ile söz konusu ödül/fırsatı kazanıyorsunuz.

Mekan sayfasında görüntülenen check-in özelliğine bağlı olarak sunulan ilk fırsatlar McDonald’s ve Krispy Kreme'den gelmiş. Eğer bir McDonald’s ve Krispy Kreme yakınındaysanız bu fırsatları değerlendirebileceğiniz aklınızda bulunsun.

Türkiye'de genele yayılmış bir konum tabanlı uygulama bulunmaması ve Nokia'nın Türkiye'de oldukça popüler olması Mekanist.net'in işine yarayacaktır. Özel fırsatların sayısının arttırılması da kesinlikle ilgiyi arttıracaktır. Bu anlamda Mekanist Fırsat altındaki kayıtlı mekanların öncü olacağını ve Mekanist.net'in mobilde elini güçlendireceğine inanıyorum.

*S60 serisinden Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5233,Nokia 5235, Nokia 5250, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia C5-03, Nokia C5-04, Nokia C6-00, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia X6-00m

Symbian 3 platformundan Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia N8-00, Nokia E7-00, Nokia E6-00

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.