Unnado Cupo: 1 Yaşını Dolduran Unnado'dan Hizmet İndirimleri

Unnado Cupo: 1 Yaşını Dolduran Unnado'dan Hizmet İndirimleri

Anne ve çocuklara yönelik özel alışveriş sitesi Unnado, kuruluşunun 1. yılına özel yeni bir satış modeliyle ailelerin karşısına çıkıyor. Unnado Cupo adı verilen yeni modelde özel etkinlikler, aile danışmanlığı ve sağlık programları gibi çeşitli hizmetler yine indirimli olarak  kullanıcılara sunuluyor.

İlk yılında iLab'dan yatırım alan Unnado, 90.000 adet üyeye ulaşmış. Bu ilgi ve gelen talepler üzerine de hizmet modelinde satışların sunulmasına karar verilmiş. Unnado ekibi, Cupo adıyla bu bölümde anne ve babalara özel fırsatlar sunacak. Fırsatlar yalnızca ebeveynleri değil, çocukları da kapsayacak.

Unnado Cupo

Unnado Cupo'nun sunduğu ilk fırsatın beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü paylaşan Unnado kurucularından Göktuğ Oğuz, ilk olarak bu pazara girmiş olmanın avantajını kullanıp bu alanda lider olmak istediklerini paylaşıyor. Hamilelere yönelik yoga, fotoğrafçılık, çocuk aktiviteleri ve yuva üyelikleri gibi birçok hizmetin de yavaş yavaş sunulacağını paylaşıyor.

Amazon'un dikey e-ticaretin bu koluna yarım milyar dolar ayırdığını hatırlatmak istiyorum. Bu çeşit servislere gösterilen ilgiyi düşünürsek, e-ticaretin bu yıl da önemli bir ivme kazanacağını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.