Kimdir.com: Sizinle İlgili Herşey Tek Sayfada

Kimdir.com: Sizinle İlgili Herşey Tek Sayfada

Kimdir.com Devrim Demirel'in kurucusu olduğu BerilTech tarafından yayına alınan yeni bir servis. Kullanıcılarının kendileri hakkında bilgileri kendilerine özel verilen isim.kimdir.com şeklindeki bir adreste paylaşabildikleri servis, sosyal ağlardaki profillerinizi de yine bu sayfada listelemenize olanak tanıyor.

GÜNCELLEME: Devrim Demirel konuyla ilgili ek bir bilgi daha aktardı ve Orkun Tekin'in de Kimdir.com projesinde kurucu ortak ve azınlık hissedarı olduğunu bildirdi.

Model olarak Eylül 2010'da kurulup Aralık 2010'da AOL tarafından satın alınan About.me konseptini yansıtan Kimdir.com, henüz kapalı beta sürecinde ve şu anda sadece seçilmiş belirli kişilere kendi profillerini yaratma şansı veriyor.

Servis hakkında yazı yazmak için Devrim Demirel'den Webrazzi'ye özel davetiye vermesini istedim ancak bunun önümüzdeki hafta içinde gerçekleştirileceğini belirtti. Bu durumda buradan da kendisinden söz almış olarak, önümüzdeki hafta içinde Kimdir.com davetiyelerinin ilk olarak Webrazzi üzerinden paylaşılacağını belirtmiş olayım.

Benzer bir yapıda çalışan About.me'nin birkaç ay içinde 400.000 kullanıcıya ulaşıp sonrasında hızlı bir satış gerçekleştirdiğini göz önüne alacak olursak, Kimdir.com için de benzer bir potansiyelin söz konusu olduğunu söyleyebilirim. Zaten birkaç gün önce ilk parti özel davetiyeler dağıtıldıktan sonra sosyal medyada oluşan dalgaya baktığımızda bunu rahatlıkla görmek mümkün.

Arayüz olarak oldukça başarılı bulduğum ve kullanım kolaylığı açısından ülkemizdeki birçok uygulamaya örnek olması gerektiğini düşündüğüm Kimdir.com'da yaratılmış sayfalara örnekleri sitenin ana sayfasında görebilirsiniz. Eğer benim profilimi görmek isterseniz henüz üzerinde çalışmam gerekiyor ama yine de arda.kimdir.com adresinden fikir olması adına inceleyebilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.