Akakce.com'un Mobil Sayfaları Açıldı

Ülkemizdeki en popüler fiyat karşılaştırma sitelerinden biri olan akakce.com mobil sayfalarını hayata geçirdi.

Ülkemizdeki en popüler fiyat karşılaştırma sitelerinden biri olan akakce.com mobil sayfalarını hayata geçirdi. Cep telefonunuzdan http://m.akakce.com adresini kullanarak erişebileceğiniz site Akakce.com üzerinde yapabildiğiniz her işleme mobil olarak da ulaşabilmenizi sağlıyor. iPhone ve Symbian telefonlarda deneme şansı bulduğum site iki telefonda da aynı şekilde görüntüleniyor.

Akakçe'nin mobil sayfalarının yeteneklerinden bir diğeri de Webrazzi Gündem E-Ticaret toplantısında da kısa videosunu izleme şansı bulduğumuz mobil barkod okuma servisi oldu. Uygulama, ürün paketinde bulunan barkodu cep telefonu kamerası aracılığıyla okutarak akakce.com üzerinde fiyat kıyaslaması yapmanıza olanak tanıyor.

Barkod okuma servisini kullanmak için cep telefonunuza ayrıca bir barkod okuma uygulaması kurmanız gerekiyor. iPhone, Symbian ve Android için detaylı kurulum bilgileri paylaşılan uygulamaların, Android dışındaki seçenekleri ücretli. Örnek vermek gerekirse iPhone için kullanabileceğiniz Red Laser uygulaması $1.99. Bu durum servisin yayılması için bir problem teşkil edebilir. Ancak işi oldukça kolaylaştırdığını da belirtmek gerekiyor. Özellikle elektronik ürünlerle ilgilenen kullanıcıların uygulamaya ilgi duyabileceklerini tahmin ediyorum.

Aylık 1 milyondan fazla tekil ziyaretçisi olan akakce.com'un mobil kullanımını artırmaya yönelik olan bu çalışması sitenin genele ulaşması adına da büyük önem taşıyor. Akakce.com'un heryerden ulaşılabilen bir servis olarak kendini şekillendirmesi, sitenin kullanıcılarının hayatlarına daha fazla girmesini sağlayacaktır.

Uygulamanın nasıl kullanıldığını gösteren kısa videoyu aşağıda görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.