Gelişmiş sunumlar için online araç: Sliderocket

Gelişmiş sunumlar için online araç: Sliderocket

sliderocket-logoSliderocket, Adobe Flex platformu üzerinde geliştirilmiş bir sunum yaratma uygulaması. Servis açıkcası bir sunum uygulamasından beklediğiniz her özelliği sunuyor. Güçlü sunumlar hazırlamak için video, resim, animasyon ekleme gibi özelliklerin yanında tablo ve grafik eklemek de mümkün. Flex altyapısı sayesinde sağlanan güzel görüntüsünün yanında bilinen sunum programlarına benzer yapısı da kullanımı kolaylaştırıyor.

Sliderocket'in diğer uygulamalardan fark yaratan özellikleri ise PowerPoint dosyalarını içeri ekleyebilmesi, sevdiğimiz fontları kullanabilmemizi sağlaması ve eklenti yapısı sayesinde üçüncü parti bileşenleri entegre edebiliyor olmamız.

Basit kullanıcı için ücretsiz hizmet sunan site 250 MB depolama izni veriyor. Bireysel premium hesaplara aylık $10 gibi bir ücret karşılığında 1 GB depolama hizmeti dışında e-posta desteği ve offline player gibi hizmetler sunuluyor.  Kurumsal premium paketlerin fiyatı ise aylık $20 ve kullanıcı başına 1 GB depolama hizmetinin yanında bu tür kullanıcılar sitenin sunduğu bütün özelliklerden yararlanabilmekteler.

Bugün itibariyle beta testlerini bitiren site kullanıma açıldı. Google Docs, Zoho, Empressr gibi bilinen online sunum hazırlama siteleriyle yarışacak olan Amerika merkezli şirket hatırlatmak gerekirse Aralık 2007'de 2 milyon dolarlık yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.