Değerlemesini 16 milyon TL'ye çıkaran MutluBiEv, üçüncü turda 1 milyon TL yatırım aldı

Değerlemesini 16 milyon TL'ye çıkaran MutluBiEv, üçüncü turda 1 milyon TL yatırım aldı

Sizlere daha önce tanıttığımız online temizlik platformu MutluBiEv, 16 milyon 350 bin TL değerlemeye ulaşarak üçüncü turda 950 bin TL yatırım aldı.

Girişimin eski yatırımcılarından olan Umur Özal ve Aydın Doğan Yalçındağ ile Eren Holding YK Üyesi Can Eren ve Trivago kurucusu Rolf Schrömgens girişimin üçüncü turuna dahil olan isimler oldu.

MutluBiEv'in Kurucu Ortak ve CEO'su Tayga Baltacıoğlu'nun girişimin üçüncü tur yatırımıyla ilgili sözleri şöyle: "Bu yatırım, VC turuna çıkmadan önce tamamladığımız bir 'köprü turu' olarak tarif edilebilir. Bu yatırımla birlikte KPI'larımızı daha da büyütmek ve hızlandırmak için çalışacağız."

MutluBiEv Kurucu Ortak ve CEO'su Tayga Baltacıoğlu
MutluBiEv Kurucu Ortak ve CEO'su Tayga Baltacıoğlu

MutluBiEv, bugüne kadar 16 binin üzerinde ev temizliğine aracılık etmiş

2014 yılının sonlarında yayın hayatına başlayan MutluBiEv, bugüne kadar 16 binin üzerinde ev temizliğine aracılık etmiş. MutluBiEv'in son ulaştığı rakamlara göre aylık olarak aracılık ettiği temizlik sayısı da 1000'i geçmiş. Platformun bünyesinde, haftada en az 4 gün çalışabilir durumda olan 150'den fazla aktif temizlik profesyoneli bulunuyor.

Müşterilerinin neredeyse yüzde 70'inin tekrardan temizlik hizmeti satın aldığı platform, tüm temizlik profesyonellerinin eğitimden geçmeleri ve güvenlik konusundaki hassasiyetiyle öne çıkıyor. Bu noktada MutluBiEv müşterilerinin platformun sunduğu bir hizmet olarak evlerini Axa Sigorta güvencesi altında tuttuklarını belirtelim.

Pazar yeri modeliyle hizmet veren girişim, operasyonunu daha düzenli ve kolay büyüyebilir bir yapıya sokabilmek adına bünyesindeki tüm temizlik profesyonelleriyle bir mobil uygulama üzerinden iletişime geçiyormuş. Temizlik profesyonellerinin bu uygulama üzerinden diledikleri işleri kabul edebilmeleri ve kendi takvimlerini oluşturabilmeleri mümkün.

Son olarak girişimin gelecek hedeflerine de değinmek gerekirse; 2017 yılında aylık ortalama 7 bin ev temizliğine aracılık etmeyi planlayan girişim, her şey yolunda giderse 2018 yılında da MENA açılımını hayata geçirme niyetindeymiş.

Bitirmeden önce; Tayga Bey'e bu ve bundan önceki yatırım turlarında tüm bilgileri şeffaf bir şekilde bizimle, dolayısıyla sizinle, paylaştığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. MutluBiEv hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

MutluBiEv ekibi ile platform bünyesinde yer alan temizlik profresyonelleri aynı karede
MutluBiEv ekibi ile platform bünyesinde yer alan temizlik profresyonelleri aynı karede
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.