Coworking Camp, farklı ülkelerden girişimcileri Kemer'de buluşturacak [Yüzde 10 indirim]

Coworking Camp, farklı ülkelerden girişimcileri Kemer'de buluşturacak [Yüzde 10 indirim]

Uçakta veya otobüste düzenlenen girişimci-geliştirici etkinliklerini duymuştum ama bir otelde girişimcileri buluşturan Coworking Camp'ten yeni haberdar oldum. 2013 yılında Mısır’da gerçekleştirilen Coworking Camp bu yıl Viveka İnkübasyon Merkezi'nin desteğiyle Kemer’de Avrupalı Girişimcileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Viveka'nın 4 haftalık hızlandırıcı program ile yer alacağı etkinlik farklı ülkelerden girişimcileri aynı ortamda buluşturmayı hedefleyen bir yapıya sahip. 6 hafta boyunca gündüzleri kendi girişimleri için çalışacak olan girişimciler, akşamları ise özel etkinlikler ile Avrupa, MENA ve Türkiye’den girişimci, yatırımcı ve iş adamlarıyla bir araya gelecek.

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan Coworking Camp, ülkemizdeki girişimcilerin Avrupalı Girişimcileri tanıması ve ilişkiler kurması için ciddi bir fırsat sunuyor. Diğer yandan Avrupalı girişimcilerin Türkiye’yi tanıması için de Coworking Camp'in doğru bir etkinlik olduğunu kabul edebiliriz.

Emin Okutan'dan aldığımız bilgiye göre Coworking Camp'e genelde 'digital nomad' olarak adlandırılan girişimciler katılıyor. Bu kişiler kışın sıcak ve güzel ülkelere göç ederek tam performans çalışmayı sürddürüyor.

3 Kasım- 15 Aralık tarihleri arasında Majesty Mirage Park Resort'ta düzenlenecek olan etkinliğin ücretli olduğunu tahmin etmişsinizdir. 1 haftalık 250 Euro'dan (719 TL) başlayan (otel ücreti hariç) paketlerde 6 haftaya kadar bu atmosferi yaşamak mümkün. Bu atmosferi koklamak isteyen Webrazzi okurları emin.okutan viveka.com.tr ile iletişime geçerse yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.

Bu farklı etkinlikte yer almak için Coworking.camp adresinden detaylı bilgilere ulaşabilir ve kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.