DLD 2013 Başladı [DLD 2013]

Webrazzi'nin resmi medya partnerleri arasında olduğu DLD 2013 bugün kapılarını açıyor. 20 ve 21 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik inovasyon, dijitalleşme, bilim ve kültür gibi pek çok konuyu kapsayarak, Avrupa'nın en önemli dijital konferanslarından bir tanesi.

Üst düzey konuşmacıların ve katılımcıların yer alacağı DLD'ye bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıldan hatırlayacağınız gibi Digital Bosphorus oturumu ile hafızalarda yerini almıştı.

Şimdi DLD 2013'e Türkiye'den de ciddi bir katılım var ve Webrazzi ekibinin bir kısmı da gelişmeleri yerinden bildirmek için DLD'nin düzenlediği Münih'te.

DLD 2013'ten en son haberleri, özel röportajları ve canlı yayınları Webrazzi üzerinden takip edebileceğiniz gibi canlı yayınlarla da DLD'yi yine Webrazzi üzerinden takip etmeniz mümkün olacak.

Güncelleme: Biraz önce başlayan etkinliğin canlı yayınını buradan izleyebilirsiniz.

dld-acilis

Almanya yerel saati ile bugün saat 14:00'da başlayacak konferansta, DLD'nin kurucuları ve yöneticileri konuşmalarını yapacak.

150'den fazla konuşmacı, 800'den fazla katılımcının yer alacağı konferansı Twitter üzerinden #dld13 etiketiyle takip edebileceğiniz gibi, DLD için hazırlanmış olan iPad uygulaması da indirmenizi tavsiye ediyoruz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.