DLD Konferansı'nın Resmi Medya Partneri Webrazzi oldu!

DLD Konferansı'nın Resmi Medya Partneri Webrazzi oldu!

Avrupa'nın tartışmasız en prestijli organizasyonlarından biri olan DLD önümüzdeki sene 20-22 Ocak 2013 tarihleri arasında Münih'te gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi yine Dünya Ekonomik Forumu'nun Davos toplantılarından önce gerçekleşecek olan DLD'de bu sene Webrazzi açısından çok daha özel bir durum söz konusu çünkü Webrazzi DLD'nin bu seneki Resmi Medya Partneri oldu!

Bizim için gerçekten çok özel bir anlaşmaydı ve bugün sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorduk.

Önümüzdeki günlerde DLD ile ilgili gelişmeleri ilk elden sizlere aktarıyor olacağız ve özellikle DLD13 sürecinde ekibimizle birlikte organizasyondan çok önemli paylaşımlarda bulunacağız.

Başlangıç olarak organizasyonun bu sene açıklanan ilk konuşmacılarını hızlıca sizlerle paylaşmış olalım. Bu isimler Facebook'un ilk yatırımcısı olarak tanınan Peter Thiel (Founders Fund), Eugene Kaspersky (Kaspersky Lab), Carter Cleveland (Art.sy) ve Ben Horowitz (Andreessen Horowitz).

Avrupa'nın en önemli organizasyonları olan Dublin Web Summit, LeWeb'in ardından bizi en çok heyecanlandıran organizasyon DLD'nin de medya partner'i olmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu bir kez daha belirtip küçük ama önemli bir hatırlatma yapalım;

20-22 Ocak 2013 tarihleri arasında Münih'te gerçekleşecek olan DLD bildiğiniz gibi sadece davetlilerin katılımına açık bir organizasyon ama eğer davetiye talebinde bulunmak isterseniz bu adresten başvurunuzu yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.