Vision Pro, önümüzdeki Ocak ayında satışa sunulabilir

Apple'ın uzun zamandır merakla beklenen Vision Pro modeli, önümüzdeki Ocak ayında satışa sunulabilir.
Vision Pro, önümüzdeki Ocak ayında satışa sunulabilir

Apple'ın uzun zamandır beklenen karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro, geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen WWDC 2023 ile birlikte tanıtıldı. 3 bin 499 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Vision Pro'nun, 2024 yılında satışa sunulacağı paylaşılmıştı.

Vision Pro'nun önümüzdeki Mart ayında satışa sunulabileceğini geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman, Vision Pro'nun beklenenden daha önce satışa sunulabileceğini paylaştı.

Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, uzun zamandır merakla beklenen Vision Pro modelini önümüzdeki Ocak ayında satışa sunulacak.

Hatırlatmak gerekirse Gurman, Vision Pro modelinin önümüzdeki Ocak ayında tanıtılabileceğini geçtiğimiz aylarda da paylaşmıştı. Sonrasında ise Gurman, dağıtım planlarının henüz tamamlanmaması ve testlerin devam etmesi nedeniyle Ocak ayı planlarının Mart ayında ertelendiğini de aktardı. Gurman tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre Apple, dağıtım planlarını ve testlerini tamamlamış görünüyor. 

Vision Pro modelinin ilk etapta sadece ABD için kullanıma sunulması bekleniyor. 2024 yılının sonuna kadar ise Kanada ve Birleşik Krallık için de kullanıma sunulacak. Vision Pro'nun diğer ülkelere ne zaman geleceği veya ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Son olarak Apple'ın mağaza çalışanlarını Vision Pro'nun nasıl kullanıldığı konusunda eğitmeye başladığını da ekleyelim. Vision Pro ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.