Paycell ile Borsa İstanbul’daki şirketlerden hisse senedi alım-satımı yapılabilecek

Paycell, yatırım ürünleri portföyüne Borsa İstanbul’da (BİST) işlem gören şirketlerin hisse senedi alım satım hizmetlerini de dahil etti.
Paycell ile Borsa İstanbul’daki şirketlerden hisse senedi alım-satımı yapılabilecek

Türkiye’nin dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, yatırım ürünleri portföyüne Borsa İstanbul’da (BİST) işlem gören şirketlerin hisse senedi alım satım hizmetlerini de dahil etti. Böylece Paycell kullanıcıları, uygulama üzerinden Colendi Menkul Değerler aracılığıyla gerçekleştirecekleri işlemlerle yatırım yapabilecek.

Kullanıcılar, Paycell'de uygulamayla portföylerini ve piyasaları düzenli olarak takip edebiliyor ve Paycell’in yatırım alanında sunduğu geniş ürün gamı ile portföylerini çeşitlendirebiliyor. Alım satım işlemlerinin, lansmana özel 1 Kasım tarihine kadar komisyonsuz yapılabileceği de paylaşılanlar arasında. 

Paycell’in daha önce yine Colendi Menkul Değerler iş birliği ile Amerikan borsalarında yatırım yapma imkanı sunduğunu hatırlatan Paycell CEO’su Serhat Dolaz, altın, gümüş ve platin gibi kıymetli madenlerin yanı sıra daha önce Amerikan Borsalarında da yatırım olanağı sağladıklarını; şimdi de daha kapsayıcı bir yatırım portföyü sunma amacıyla, hizmetlerini Borsa İstanbul (BİST) ile çeşitlendirerek artırmaya devam ettiklerini söyledi. Dolaz, operatör bağımsız, herhangi bir banka müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcıların, Paycell uygulaması üzerinden Borsa İstanbul’da yatırım yapabileceğini sözlerine ekledi.

Colendi Menkul Değerler Genel Müdürü Tuna Çetinkaya ise “Colendi, finansı demokratize etme misyonuyla ortaya çıkmış bir fintech kuruluşu. Colendi Menkul Değerler olarak Paycell ile yaptığımız iş birliği ile daha fazla insanın, daha geniş bir spektrumda hisse senedi alım satım imkanına ulaşmasını sağlamaktan mutluyuz. Colendi Menkul Değerler olarak, DriveWealth gibi global iş ortaklarımızla birlikte sunduğumuz entegre finans hizmetleri ile ABD borsalarına ve çeşitli emtialara yatırım olanağı sunduğumuz Paycell kullanıcılarına, şimdi de Borsa İstanbul’a erişimi sağlamamız hedefimize ulaşmada önemli bir adım oldu” açıklamasını yaptı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.