Papara, uygulama içi sohbet özelliğini yayına aldı

Papara'nın uygulama içi ‘Sohbet’ özelliği sayesinde Papara kullanıcıları, telefon rehberlerinde kayıtlı diğer Papara kullanıcılarıyla Papara içinden sohbet edebilecek.
Papara, uygulama içi sohbet özelliğini yayına aldı

Finansal teknoloji şirketi Papara, uygulama içi ‘Sohbet’ özelliğini yayına aldığını duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde Papara kullanıcıları, telefon rehberlerinde kayıtlı olan Papara kullanıcılarıyla Papara üzerinden sohbet edebilecek. Papara'nın 2016'dan bu yana kullanıcılarına 7/24 ücretsiz para transferi, kart ürünleri ve ödeme hizmetleri sunduğunu belirtelim. 

Papara, şimdiye kadar para gönderme ve para isteme deneyiminde açıklama ve GIF ekleme özellikleri sunuyordu. Şirket, bu özelliğin kullanıcılar tarafından küçük tutarların karşılıklı transferiyle sohbet amacıyla kullanıldığını fark etti.

Bu anlamda Papara, her ay 200 binden fazla kullanıcının, küçük meblağları mesajlaşmak için birbirlerine transfer ettiklerini keşfetti. Böylece kullanıcıların alışık olduğu mesajlaşma deneyimi uygulamaya taşınmış oldu. 

Sohbet özelliğinin detayları

Papara kullanıcıları, Papara’nın sunduğu para transferi, para isteme, işlem paylaş gibi özellikleri kullanarak rehberlerinde kayıtlı Papara kullanıcılarıyla sohbet başlatabiliyor. Papara, mesaj alıntılama, ifade bırakma gibi alışılmış mesajlaşma deneyimlerini finansal işlemlerle buluşturuyor. Böylece kullanıcılar, arkadaşlarıyla, aile üyeleriyle veya yakınlarıyla olan finansal işlemlerinin bir sohbet arayüzü üzerinden kolayca takip edilebiliyor. 

İlerleyen dönemde Papara kullanıcıları, ‘Sohbet’ arayüzü üzerinde Hediye Kartı gönderme, harcama bölüştürme gibi diğer Papara işlemlerini de gerçekleştirebilecek.

2022'de sigorta aracılığı alanında bir şirket kurarak kullanıcılarını hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli sigorta deneyimleriyle buluşturan Papara, geçtiğimiz aylarda Yurt Dışı Para Transferi ve Kıymetli Maden Hesabı gibi ürünlerini devreye aldı. Ayrıca Papara, görme engelli kullanıcılar için sesli kart Voice Card ve İspanya merkezli neobank Rebellion’ı satın almasıyla gündeme geldi. Şirket, ‘Sohbet’ özelliğiyle finansal süper uygulama olmak için önemli adımlardan birini attı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.