X, Circles özelliğini kapatıyor

X, Circles'ı 31 Ekim tarihine kadar kapatmayı planlıyor. 
X, Circles özelliğini kapatıyor

X, gönderilerinizi tüm takipçileriniz yerine sınırlı bir grup insanla paylaşmanızı sağlayan bir özellik olan Circles'ı 31 Ekim tarihine kadar kapatmayı planlıyor

Bu özellik, kullanıcıların bir gönderiyi yalnızca bir dizi kişiyle paylaşmasına olanak tanıyordu ve sosyal ağın Instagram'ın "Yakın Arkadaşlar" özelliğine benzer özelliği olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak nisan ayında, Circles için tasarlanan bazı gönderiler platformda herkese açık bir şekilde görünmeye başladı; bu, bir gönderinin yalnızca sizin seçtiğiniz kitleniz tarafından görülmesini istiyorsanız ideal değildi.

X, yardım merkezindeki bir gönderide "Bu tarihten sonra, Circle'ınızda sınırlı yeni gönderiler oluşturamayacak ve Circle'ınıza kişi ekleyemeyeceksiniz. Bununla birlikte, Circle'ınızdan kişileri çıkarabileceksiniz" dedi. Şirket bunun nasıl yapılacağına dair talimatlar da verdi.

Twitter, henüz X değilken Ağustos 2022'de Circles özelliğini yayına aldı ve o dönemde Elon Musk henüz şirketin resmi sahibi değildi. 

Şirket, belirtilen son tarihten sonra da insanların geçmiş Circles gönderilerine bakmalarına izin verecek, yani o gönderilerin silinmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak. X'in bu özelliği neden kapattığı da belli değil. 

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.