Snapchat'in ücretli abonelik servisi Snapchat+, 5 milyon kullanıcıya ulaştı

Snapchat tarafından aktarılan bilgilere göre Snapchat+, Eylül ayı itibarıyla 5 milyon kayıtlı kullanıcı barajını aşmış durumda.
Snapchat'in ücretli abonelik servisi Snapchat+, 5 milyon kullanıcıya ulaştı

Yıllar içinde özellikle gençler arasında popüler olan bir sosyal medya uygulamasına dönüşen Snapchat'in, ücretli abonelik servisi olan Snapchat+ ile karşımıza çıktığını 2022 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Kullanıcılara ekstra özellikler sunan ücretli abonelik servisi Snapchat+, hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Snapchat tarafından aktarılan bilgilere göre Snapchat+, Eylül ayı itibarıyla 5 milyon kayıtlı kullanıcı barajını aşmış durumda. Hatırlatmak gerekirse Snapchat+ abonelik servisi, geçtiğimiz Nisan ayında 3 milyon kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılıyordu.

Kısacası Snapchat+, sadece 5 ay içinde 2 milyon kullanıcı kazanmış oldu. 5 milyonluk Snapchat+ kullanıcılarının Snapchat'in tüm kullanıcıları ile kıyaslandığında oldukça küçük bir kullanıcı grubu olduğunu da ekleyelim. Snapchat'in aylık aktif 750 milyonu aşkın kullanıcısı bulunuyor. 

Snapchat+ abonelik sisteminin içinde arkadaş listenizdeki bir kişiyi en iyi arkadaş olarak belirleme, profilinizde rozetler bulundurma, son 24 saat içinde arkadaşınızın nerede olduğunu görme, Snapchat logosunu değiştirme, paylaştığınız Snapleri birden fazla izleyenleri görebilme ve Snapchat'in yapay zeka destekli chatbotu olan MyAI gibi özellikler yer alıyor. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Snap CEO Evan Spiegel, orta vadeli hedeflerinin Snapchat+ ile 10 milyon kullanıcıya ulaşmak olduğunu aktardı. Snapchat+ abonelik servisinin bu hedefe ulaşıp ulaşamayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.