Snapchat'ten ücretli abonelik servisi: Snapchat Plus

Özellikle gençler arasında oldukça popüler bir platform olan Snapchat'in çatı şirketi olan Snap, platformu için yeni bir ücretli abonelik üzerinde çalışıyor.
Snapchat'ten ücretli abonelik servisi: Snapchat Plus

Günümüzün önemli sosyal medya platformları arasında yer alan Snap'in ilk drone modeli olan Pixy'i tanıttığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Özellikle gençler arasında oldukça popüler bir platform olan Snapchat'in çatı şirketi olan Snap, platformu için yeni bir ücretli abonelik üzerinde çalışıyor.

Snapchat Plus ismine sahip olması beklenen ücretli Snapchat aboneliği, kullanıcıları için farklı özellikler sunacak. Snapchat Plus aboneliği içinde sunulacak özellikler arasında ise arkadaş listenizdeki bir kişiyi en iyi arkadaş olarak belirleme, profilinizde rozetler bulundurma, son 24 saat içinde arkadaşınızın nerede olduğunu görme, Snapchat logosunu değiştirme ve paylaştığınız Snapleri birden fazla izleyenleri görebilme gibi özellikler yer alıyor.

Snap sözcüsü Liz Markman tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, şu an Snapchat Plus için erken test aşamasında. İlerleyen dönemlerde Snapchat Plus'ın daha fazla özellik ile birlikte kullanıcılara sunulması sürpriz olmayacaktır.

Görsel kaynak: Alessandro Paluzzi

Uygulamalar konusunda araştırmalar yapan Alessandro Paluzzi tarafından aktarılan bilgilere göre Snapchat Plus aboneliğinin ücreti de belirlenmiş durumda. Paluzzi'nin Twiitter üzerinden paylaştığı detaylara göre aboneliğin aylık ücreti 4,59, yıllık ücreti ise 45,99 euro olacak.

Snapchat Plus aboneliğinin şu an için geliştirilme ve test aşamasında olduğunu da hatırlatalım. Bu nedenle abonelik, ilerleyen dönemlerde farklı bir fiyat ile de karşımıza çıkabilir. Snapchat Plus aboneliğinin ne zaman ve hangi ülkeler için kullanıma sunulacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.