Threads kullanıcıları, hesaplar arasında kolayca geçiş yapabilecek

Threads, kullanıcıların oturumu kapatıp tekrar oturum açmalarına gerek kalmadan farklı hesaplar arasında geçiş yapmalarına olanak tanıyor.
Threads kullanıcıları, hesaplar arasında kolayca geçiş yapabilecek

Meta'nın Twitter (X) rakibi uygulaması Threads, geçtiğimiz temmuz ayında yayına alınmıştı. Platform, kısa sürede epey bir kullanıcıya ulaşsa da Threads'teki bazı eksiklikler bu kullanıcıların kalıcı olmamasına, aynı zamanda yeni kullanıcıları ulaşılamamasına neden olmuştu. Bu kapsamda platform, istenen özellikleri hızla yayına almaya çalışıyor ve bu özelliklerden biri de hesaplar arasında kolay geçiş yapabilme özelliğiydi. 

Threads uygulamasına yapılan en son güncelleme, artık kullanıcıların oturumu kapatıp tekrar oturum açmalarına gerek kalmadan farklı hesaplar arasında geçiş yapmalarına olanak tanıyor.

Yeni özellik, sosyal ağdaki resmi Threads profili tarafından duyuruldu. Uygulamanın en son sürümüne sahip kullanıcılar bu özelliği kullanılabiliyor. Kullanıcıların Instagram uygulamasında halihazırda yapabildiklerine benzer şekilde, Threads kullanıcıları, hesaplar arasında geçiş yapmak için yeni menüyü açmak üzere, sekme çubuğundaki profil butonuna dokunup basılı tutabilecekler.

Bu uygulamayı ilk kez yaptığınızda, başka bir hesapla oturum açmak için "Profil ekle" seçeneğini göreceksiniz. Bundan sonra, Threads uygulaması diğer hesabınızın kimlik bilgilerini saklayacak, böylece hangi hesabınızı kullanacağınızı kolayca seçebileceksiniz.

Şu an için hesap konusunda herhangi bir sınırlama bilgisi paylaşılmadı. Yani bir cihaza maksimum kaç hesap eklenebileceğinin bilgisi mevcut değil. 

Hesaplar arası geçişin yanı sıra Threads'in kısa bir süre sonra platforma "düzenleme" butonu eklemesi de olası. İddialara göre Threads'in şu an test aşamasında olan düzenleme butonu, kullanıcı bir gönderi paylaştıktan sonra beş dakika boyunca kullanılabilir durumda olacak. Ancak bu özellik için biraz daha beklemek gerekiyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.