SPONSORLU

Kamion'un tüm detaylarını Berkay Adlım ile konuştuk

Lojistik sektörü için uçtan uca dijital bir çözüm sunan Kamion'un tüm detaylarını Kamion Kurucu Ortağı ve CEO'su Berkay Adlım ile konuştuk. 

Yerli bir dijital lojistik platformu olarak karşımıza çıkan Kamion ilk olarak 2020 yılında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında ise Y Combinator, Soma Capital, Cathexis Ventures ve Logo Ventures'tan 2 milyon dolar tohum yatırım alan Kamion'un tüm detaylarını Kamion Kurucu Ortağı ve CEO'su Berkay Adlım ile konuştuk. 

Röportajımızda Kamion'un kuruluş hikayesini bizlerle paylaşan Kamion Kurucu Ortağı ve CEO'su Berkay Adlım, lojistik sektörünün büyük oranda manuel ilerlediğini de aktardı. Sektördeki verimsizliğin ve dijital dönüşüm eksikliğinin Kamion fikrini ortaya çıkardığını da belirten Adlım, sundukları hizmetler ile ilgili detayları da paylaştı.

Lojistik sektörü için uçtan uca dijital bir çözüm sunan Kamion'un ana hedefi ise doğru zamanda doğru kamyonu doğru yükle bir araya getirerek taşımacılık sürecini maksimum verimlilikle gerçekleştirmek.

Kamion’un kısa süre önce web tabanlı bir platform olan Yükveren Paneli'ni kullanıma sunduğunu da ekleyelim. Yükveren Paneli'ni kullanan şirketler, kolay bir şekilde taşıma taleplerini platforma girebiliyor, taşıyıcılar ise Kamion mobil uygulamasından bu yükleri görüp seçerek taşıma sürecini başlatıyorlar.

Kamion Kurucu Ortağı ve CEO'su Berkay Adlım ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet içinde Kamion'un kurulma aşaması, Y Combinator tarafından alınan yatırım, şirketin ürünleri ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.