Markalar ile ajansları buluşturan Edvido, Dijitalajanslar.com’u satın aldı

Edvido tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, aynı sektörde faaliyet gösteren Dijitalajanslar.com’u satın aldı. Dijitalajanslar.com satın alma sonrasında kendi ismi ile faaliyetlerini yürütecek.
Markalar ile ajansları buluşturan Edvido, Dijitalajanslar.com’u satın aldı

Markalar ile ajansları buluşturan bir platform olarak karşımıza çıkan Edvido'yu ilk olarak 2019 yılının Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. 2021 yılında ise Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım alan Edvido, satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu.

Edvido tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, aynı sektörde faaliyet gösteren Dijitalajanslar.com’u satın aldı. Edvido ve Dijitalajanslar.com arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Dijitalajanslar.com satın alma sonrasında kendi ismi ile faaliyetlerini yürütecek. Satın alma ile birlikte Dijitalajanslar.com’un arayüzünü ve markasını yenileyerek site içi deneyimlerini iyileştirecek olan Edvido, yurt içindeki faaliyetlerini genişletmeyi de hedefliyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında global pazar açıldığını duyuran Edvido'nun 2022 yılı içinde toplam 1 milyon doların üzerinde anlaşmaya aracılık ettiğini de paylaşalım. 

İletişim ve pazarlama sektörü için çok heyecan verici olan bu gelişmeyi pazarda faaliyet gösteren ajans ve firmalarımızla paylaşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Edvido Kurucu Ortağı Mert Osmanoğlu, Edvido’nun Türkiye’de 300’ün üzerinde aktif ajans ve yazılım firması abonesi ile 17 binin üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunduğunu da paylaştı. Osmanoğlu, birkaç ay içerisinde tamamlamayı planladıkları ikinci yatırım turunun etkisi, satın alma ve global açılımları ile birlikte, Edvido’yu tüm dünyada bilinen bir start-up haline getirmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.