Deprem öncelikli istihdam havuzu

Secretcv, depremden etkilenen kişiler ile istihdama katkı sağlamak isteyen firmaları buluşturan bir sistem oluşturdu. 
Deprem öncelikli istihdam havuzu

Secretcv depremden etkilenen çalışanların istihdama katılması için hareket geçti. Şirket, depremden etkilenen kişiler ile istihdama katkı sağlamak isteyen firmaları buluşturan bir sistem oluşturdu. Şirket, Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği kapsamında İstihdam Havuzu adı altında depremden etkilenen ve iş arayan kullanıcıların CVlerini özel bir havuzda topluyor.

Depremden etkilenenleri öncelikli olarak işe almak isteyen firmalar, özellik kapsamında ihtiyaç duyulan pozisyona göre arama yapabiliyor. Firmalar ilanı yayınlarken, sadece depremden etkilenenleri işe alacağını belirtebiliyor.
 
Depremden etkilenen kişiler, eğer Secretcv.com üzerinden daha önce CV oluşturmamışlarsa, CV oluştururken depremzede aday bilgisi ayarlarından depremzede olduğunu belirterek özgeçmişini hazırlayabiliyor. Buna ek olarak Secretcv.com'da CV’si olan adaylar, profil sayfasından CV’sini güncellerken depremzede olduğunu belirtebiliyor. Oluşturulan ve güncellenen tüm özgeçmişler, İstihdam Havuzu’nda toplanıyor. Bu sayede firmalar, depremden etkilenen tüm adaylara ulaşabiliyor. 

üAyrıca şirket, depremden etkilenen adaylara istihdam sağlamak isteyen tüm firmalar için ücretsiz ilan verme imkanı sunuyor. Secretcv.com'da üyeliği olmayan firmaların da ücretsiz olarak üyelik oluşturması ve deprem öncelikli ilan verebilmesi mümkün. 

Secretcv’de üyeliği olan firmalar da ilan verirken “deprem öncelikli ilan” düğmesine tıklayarak ücretsiz olarak ilan verebiliyor. Firmaların verdiği ilanları “deprem öncelikli ilan” başlığı altında görüntüleyebildiğinizi ekleyelim. 

Kariyer platformlarının depremden etkilenen çalışanlara destek olmak için harekete geçtiğini söylemek mümkün. Hatırlarsanız,  sizlerle Kariyer.net'in depremzedelerin istihdamına destek projesini paylaşmıştık. Aynı şekilde Youthall da depremden etkilenen gençlere istihdam desteği sunmak için harekete geçmişti. 

Kariyer platformlarının attığı bu adımlara baktığımızda, şirketlerin yüksek katılımıyla pek çok kişinin istihdamının bu sistemler aracılığıyla gerçekleşebileceğini söyleyebiliriz. 

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.