Youthall, depremden etkilenen gençlere istihdam desteği sunmak için harekete geçti

Youthall deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18-35 yaş arası gençler ile bu gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getiriyor.
Youthall, depremden etkilenen gençlere istihdam desteği sunmak için harekete geçti

Youthall depremden etkilenen gençlere destek olmak için Seninleyiz kampanyasını başlattığını duyurdu. Şirket, deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18-35 yaş arası gençler ile bu gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getiriyor.

Bu kapsamda Şirket, Youthall’da oluşturdukları CV’de depremden etkilendiklerini beyan eden ve Youthall ekibi tarafından beyanı teyit edilen gençleri, onları istihdam etmek isteyen şirketler ile bedelsiz olarak buluşturacal.

Youthall, gençlerin; iş, staj, eğitim, barınma, gıdaya erişim gibi pek çok farklı alandaki ihtiyacını iletmesini sağlıyor. Aynı zamanda deprem bölgesinde etkilenen gençleri istihdam etmek ve onlara destek olmak isteyen şirket ve kurumların ihtiyaç odaklı destek sunabilmesine imkan tanıyor. 

Seninleyiz üzerinden; depremden etkilenen gençler “İş ve Staj Arıyorum” ve “Destek istiyorum” seçeneklerinden biri ile ihtiyaçlarını belirtebiliyor. Depremden etkilenenlerin, öncelikli ve ayrıcalıklı olarak şirketlerle, kurumlarla ya da destek olmak isteyen kişilerle buluşturulabilmesi için depremden etkilendiğine dair teyidini almamız gerekiyor. Youthall’a giriş yaptığında menü bölümünde gördüğün “Profili Düzenle” butonuna tıklayarak ikametgâh ve öğrenci belgesi gibi birkaç bilgiyi Youthall ile paylaşılması gerekiyor. 

Şirket ve kurumlar ise “İstihdam Sağlayacağım” ve “Destek Vereceğim” bölümleri ile taleplerini iletebilecek. 

Sitede yer alan bilgilere göre yalnızca iş ve staj imkanı sunarak değil; mentorluk desteği vermek, kurum olarak burs olanağı yaratmak, bölgede etkilenen gençlere bireysel/kurumsal şekilde psikolojik destek vermek, ulaşım/konaklama gibi ihtiyaçlarını karşılamak gibi pek çok alanda gençlere ulaşmak için de bu platformu kullanabilirsiniz. 

Kariyer platformlarının depremden etkilenen çalışanlara destek olmak için harekete geçtiğini söylemek mümkün. Hatırlarsanız, dün de sizlerle Kariyer.net'in depremzedelerin istihdamına destek projesini paylaşmıştık. Kariyer platfromlarının attığı adımların pek çok kişinin istihdamında etkin rol oynayacağını söyleyebiliriz.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.