Kariyer.net'ten depremzedelerin istihdamına destek projesi: Deprem İstihdam Seferberliği

Kariyer.net, Deprem İstihdam Seferberliği projesi ile depremzedeleri, onlara istihdam sağlamak isteyen kurumlarla buluşturuyor. 
Kariyer.net'ten depremzedelerin istihdamına destek projesi: Deprem İstihdam Seferberliği

Kariyer.net depremden etkilenen çalışanlara, bölgedeki işletme ve kurumlara destek olmak üzere Deprem İstihdam Seferberliği projesini duyurdu. Proje kapsamında Kariyer.net, depremzedeleri, onlara istihdam sağlamak isteyen kurumlarla buluşturuyor. 

Kullanıcılar, İş Arıyorum kısmından depremden etkilenenler için genel başvuru ilanlarına ulaşabiliyor. Bu alandan başvuru adımları kolayca tamamlanabiliyor. Eğer Kariyer.net üyesiyseniz, platform üzerinden Deprem Seferberliği Genel Başvuru ilanına erişmeniz mümkün. 

İstihdam Sağlayacağım ekranında ise şirketler, depremden etkilenen vatandaşları istihdam etmek için başvuruda bulunabiliyor.  

Buna ek olarak Deprem İstihdam Seferberliği sayfası üzerinden gönüllü destek sunmak isteyenler ile gönüllü desteği ihtiyacı olanların da formları toplanıyor. Şirket, sitesinde formları topladıktan sonra gönüllülere ihtiyaç duyanları gönüllülerle buluşturduğunu belirtiyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.