Teknoloji Desteği platformu, teknoloji girişimleri ile yetkili kurumları bir araya getirmeyi hedefliyor

Teknoloji Desteği platformunun temel amacı arama kurtarma çalışmalarını yürüten yardım/destek ekiplerine, yetkili kurum ve kuruluşlara teknolojik alt yapıyla yardım sağlamak.
Teknoloji Desteği platformu, teknoloji girişimleri ile yetkili kurumları bir araya getirmeyi hedefliyor

6 Şubat'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler nedeniyle ülkemizin her köşesinden depremzedelerimiz için farklı yardım projeleri oluşturuluyor. Startupfon tarafından oluşturulan Teknoloji Desteği platformu, teknoloji girişimleri ile yetkili kurumları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Teknoloji Desteği platformunun temel amacı ise arama kurtarma çalışmalarını yürüten yardım/destek ekiplerine, yetkili kurum ve kuruluşlara teknolojik alt yapıyla yardım sağlamak. Teknoloji Desteği platformu, teknoloji girişimlerinin bölgede gerçekleştirilen ulaşım, organizasyon, altyapı, sağlık ve dağıtım gibi çeşitli alanlarda verebileceği desteğin içeriğini belirten başvuruları topluyor.

Teknoloji Desteği platformu aracılığı toplanan başvurular ile birlikte Afad, Akut, Kızılay gibi yetkili arama kurtarma kuruluşları ve yardım taleplerini karşılayabilecek sivil toplum kuruluşları ile iş birlikleri gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kısacası Teknoloji Desteği platformu, odağına teknoloji çözümlerini alan ve imece usulü çalışan bir destek ağı olarak hizmet verecek.

Girişiminizin; AFAD, Kızılay, Yerel Yönetimler, Bakanlıklar, Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları, İhtiyaç Haritası ve Ahbap gibi kurumlara teknolojik destek sağlayabileceğini düşünüyorsanız Teknoloji Desteği platformunun başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak depremzedelere ve deprem bölgesindeki görevlilere uzaktan yardım rehberimizi geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımızı da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.