Crypto.com, PnLink ve OK-BIT satın almasıyla Güney Kore'ye adım attı

Crypto.com, bugün yayınladığı bir blog gönderisiyle ödeme servisi sağlayıcısı PnLink ve sanal varlık tedarikçisi OK-BIT'i satın aldığını duyurdu.
Crypto.com, PnLink ve OK-BIT satın almasıyla Güney Kore'ye adım attı

Crypto.com, bugün yayınladığı bir blog gönderisiyle ödeme servisi sağlayıcısı PnLink ve sanal varlık tedarikçisi OK-BIT'i satın aldığını duyurdu. Şirket bu satın almalar ile birlikte Güney Kore pazarına adım atmış oldu. 

Şirket ayrıca Elektronik Mali İşlem Yasası kapsamında gereken adımları attığını ve Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcı olarak kayıt işlemlerini gerçekleştirdiğini açıkladı. Crypto.com'un kurucu ortağı ve CEO'su Kris Marszalek, bu gelişmelerin, Crypto.com'un önemli pazarda yer alması için heyecan verici bir adım olarak tanımladı. 

Marszalek, özellikle kullanıcıların kripto paraları yoğun bir ilgiyle karşıladığı ve benimsediği Güney Kore gibi ülkelerde, yasa koyucularla çalışmaya devam ederek ürünlerini ve hizmetlerini pazara getirmeye devam edeceklerini vurguladı. 

Crypto.com'un Güney Kore Genel Müdürü Patrick Yoon ise şirketin hizmetlerinin, Kore'deki ticareti güçlendirmenin ötesinde, Web3 ekosisteminin yaratımı ve geliştirilmesine de katkıda bulunacaklarını açıkladı. 

Dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Crypto.com'un yatırım fonunun büyüklüğü 500 milyon Ocak ayında dolara çıkarılmıştı. Bununla birlikte şirket, oyun geliştiricileri için blockchain girişimi Oasys'in 20 milyon dolarlık yatırım turunda yer almıştı

Kripto kışına yaklaştığını hisseden şirket, Haziran ayında 260 kişini işten çıkaracağını açıklamıştı. Kaynakların kullanımında uzun vadeli bir tasarruf için bu kararı alan şirket, yine de yeni pazarlara açılarak büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.