SPONSORLU

Visa İnovasyon Programı'nın tüm detaylarını üçüncü dönem mezunları ile konuştuk

Visa İnovasyon Programı'nın üçüncü döneminin mezunları arasında yer alan Finekra, Fintegre, HASO, Norma ve Soliclub'ı hayata geçiren girişimciler ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirme imkanı yakaladık.

Dijital ödeme ekosisteminde inovasyonu desteklemek ve hızlandırmak amacıyla Visa ve Hackquarters ortaklığı ile hayat geçirilen Visa İnovasyon Programı'nı geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmış ve programın mezunları olan Adisyo, Pandme ve Cameralyze girişimleri ile programın tüm detaylarını konuşmuştuk.

Visa İnovasyon Programı'nın üçüncü dönemi de kısa süre önce noktalandı. Programın üçüncü döneminin mezunları arasında yer alan Finekra, Fintegre, HASO, Norma ve Soliclub'ı hayata girişimciler ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirme imkanı yakaladık.

Videomuzda bizlere Finekra kurucu ortağı Anıl Karayurt, Fintegre kurucu ortağı Ali Tirkeş, HASO kurucu ortağı ve CEO'su Serdar Kodal, Norma kurucusu ve CEO'su Hakan Gonca ve Soliclub iş geliştirme direktörü Kutay Peker'in eşlik ettiğini de belirtelim. 

Visa İnovasyon Programı'nın mezunlarından bahsedecek olursak Finekra, tüm banka hesaplarını tek ekrandan yönetmeyi sağlayan platform olarak hizmet veriyor. Müşterilerin satın alma gücünü artırmayı odağına alan Fintegre ise bireysel krediden cihaz değişim programlarına, sigorta işlemlerinden elektronik cihaz kiralama servislerine pek çok servis sunuyor.

Daha önce PayTR ve Hepsiburada ile iş birliğine giren HASO ise "Hemen Al Sonra Öde" platformu olarak hizmet sunuyor. Norma, küçük işletmelere ve freelance çalışanlara özel bir finans platformu olarak karşımıza çıkıyor. Hatırlatmak gerekirse Norma'nın 2 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Son olarak Soliclub ise kampüs ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan bir platform olarak ön plana çıkıyor.

Videomuzda Visa İnovasyon Programı'nın girişim ve girişimcilere neler kattığı ve bu süreçte neler yaşadıkları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.