SPONSORLU

Visa İnovasyon Programı'nı Adisyo, Pandme ve Cameralyze girişimleri ile birlikte konuştuk

Bu videomuzda ise programın ikinci döneminden mezun olan 3 girişim ile birlikte hem programın detaylarını hem de girişimlerin bugüne kadar neler yaptığını konuştuk.

Visa İnovasyon Programı'nın ikinci dönemine seçilen girişimlerin belli olduğunu geçtiğimiz yılın Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Bu videomuzda ise programın ikinci döneminden mezun olan 3 girişim ile birlikte hem programın detaylarını hem de girişimlerin bugüne kadar neler yaptığını konuştuk.

Videomuzda hem Visa İnovasyon Programı'nın detaylarını hem de programın mezunları arasında yer alan Adisyo, Pandme ve Cameralyze girişimlerinin bugüne kadar neler yaptıkları, Visa İnovasyon Programı'nın onlara neler kattığını ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Hatırlatmak gerekirse Adisyo, cafe ve restoran operasyonlarını yönetmeye yardımcı olan basit ve kullanımı kolay, bulut tabanlı POS sistemi olarak hizmet sunuyor. Adisyo ile ilgili gelişmeleri Adisyo kurucu ortağı Serdar Bölüm ile birlikte konuştuk.

Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı bir girişim olan Pandme ise ürün fiyat karşılaştırması yaparak, en iyi satın alma opsiyonunu belirleyen kişisel alışveriş asistanı olarak çalışıyor. Pandme kurucusu Metin Serhat Atayeter videomuzda Pandme ile ilgili tüm detayları bizlerle paylaştı.

Lokasyonlar, ürünler ve ziyaretçiler üzerine yapay zeka çözümleri sunan Cameralyze ile ilgili detayları ise Cameralyze kurucu ortağı Ufuk Dağ'dan aldık. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.