Disney+ 14 Haziran'da Türkiye'ye geliyor: Aylık üyelik ücreti 34,99 TL

Platform, Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak. Ayrıca Disney+ Türkiye’deki üyelik ücretini aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirledi.
Disney+ 14 Haziran'da Türkiye'ye geliyor: Aylık üyelik ücreti 34,99 TL

Disney+'ın bu yıl içinde Türkiye pazarında faaliyet göstereceğine dair detayları daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi paylaşılan bilgilere göre The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, bu yaz yayına gireceği 42 ülke ve 11 yeni bölgenin lansman tarihlerini açıkladı. Platform, Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak. Ayrıca Disney+ Türkiye’deki üyelik ücretini aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirledi.

Kullanıcılar, yüksek görüntü kalitesine, dört adede kadar eşzamanlı yayına, on cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisi ile izleme ve yedi adede kadar farklı profil yaratma olanağına sahip olacaklar. Disney+ bunlarla beraber, ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri Çocuk Profilleri ile sadece yaşa uygun içeriğe erişilmesine olanak sağlayan, çocuk dostu bir arayüz sunuyor.

Platformda Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alıyor. 

Platforma özel içerikler arasında, yapımcılığını ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği Star Wars içerikleri “The Book of Boba Fett” ve “The Mandalorian” yer alıyor. Ayrıca Oscar Isaac'in, Steven Grant rolünde anlık kopukluklar yaşayarak başka bir hayatın anılarıyla boğuşan bir hediyelik eşya dükkanı çalışanını canlandırdığı merakla beklenen Marvel Studios dizisi “Moon Knight”ın yanı sıra Simu Liu ve Awkwafina'nın başrollerini paylaştığı “Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi” de izlenebilecek yapımlar arasında bulunuyor.

Kullanıcılar ayrıca Disney ve Pixar’dan “Luka”, Walt Disney Animation Studios’tan Madrigal ailesinin olağanüstü hikayesinin anlatıldığı “Enkanto: Sihirli Dünya” ve Emma Stone’un Cruella de Vil'i canlandırdığı “Cruella” filmlerini de izleyebilecekler. Disney+’ta ayrıca, Ryan Reynolds’ın başrolde olduğu komedi filmi “Free Guy”ın yanı sıra “The Simpsons” ve “How I Met Your Mother” gibi diziler de yer alacak.

Disney+'ın yanı sıra bu sene HBO Max'in de Türkiye pazarında faaliyetlerine başlaması bekleniyor. Şirket, 2022'de 7 yeni ülkede daha yayın hayatına başlayacağını açıklamış ve söz konusu ülkeler arasında Türkiye de yer almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.