HBO Max'ın Türkiye'deki yayın tarihi belli oldu

Şirket, 2022'de 7 yeni ülkede daha yayın hayatına başlayacağını açıkladı. Söz konusu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.
HBO Max'ın Türkiye'deki yayın tarihi belli oldu

HBO Max'ın Türkiye'deki yayın tarihi belli oldu. HBO Max bugün yayınladığı bir duyuru ile Avrupa'da kullanıcılara açılmasının ilk aşaması olarak 27 ülkede yayına açılacağını duyurdu. Şirket, 2022'de 7 yeni ülkede daha yayın hayatına başlayacağını açıkladı.

Söz konusu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Dijital yayın platformu, Türkiye, Hollanda, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya ülkelerinde 2022'de izleyici ile buluşacak. Şimdiye kadar HBO Max'in yayına gireceği 20 ülke kesinleşmişti. Bu açıklamayla birlikte platformun, hizmet vereceği ülke sayısı 27'ye yükselmiş oldu. 

Bu noktada HBO Max'in, Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network ve Max Originals gibi markaları tek çatıda topladığını hatırlatmakta fayda var. Ayrıca tüm bu markaların bu formatta Avrupa'da ilk defa kullanıcılarla bulaşacağını da söyleyelim.

HBO Max'in özellikle sinema severler tarafından tercih edilebileceğini düşünebiliriz. Ne de olsa Warner Bros. filmleri bu yıl İskandinav ülkelerinde vizyona girdikten sadece 45 gün sonra HBO Max'te satışa sunulacak. Aynı şekilde bu durumun gelecek yıl İspanya, Portekiz, Hollanda, Yunanistan, İzlanda ve Orta ve Doğu Avrupa'da geçerli olacağı düşünülüyor. 

Yayın platformunun, Norveç'te aylık 10 dolar, İspanya'da ise aylık 9 euro fiyatlarıyla izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Ülkemizdeki Netflix, Mubi, Blu TV, Puhu TV, Gain, Prime Video ve Exxen gibi seçenekler izleyicilere geniş skalada çeşitlilik sunuyor. HBO Max'in de bu çeşitliliği artıracağını söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.