TIME, dijital abonelik ödemelerinde ApeCoin'i kabul etmeye başlıyor

TIME'ın web3 topluluğu TIMEPieces, paylaştığı yeni twitter gönderisinde TIME'ın dijital abonelik ödemelerinde ApeCoin'i kabul etmeye başlayacağını duyurdu. 
TIME, dijital abonelik ödemelerinde ApeCoin'i kabul etmeye başlıyor

Geçtiğimiz hafta Bored Ape Yacht Club'ın yaratıcılarının yeni token projesi ApeCoin'in tüm detaylarını sizlerle paylaşmıştık. Ayrıca ApeCoin geçen hafta düzenlenen Airdrop'ta bir hacklenme ve ciddi bir fiyat düşüşü yaşamıştı. Tüm bunlara rağmen, hızlı bir toparlanma yaşayan ApeCoin, piyasada adından söz ettirmeye devam ediyor. 

TIME'ın web3 topluluğu TIMEPieces, paylaştığı yeni twitter gönderisinde TIME'ın dijital abonelik ödemelerinde ApeCoin'i kabul etmeye başlayacağını duyurdu. 

ApeCin haberi kadar şirketin paylaştığı görsel ve link de dikkat çekiciydi. Okuyucularını TIME HODLER'ı olmaya davet eden kurum, web sitesine yönlendirdiği bağlantıya da "HODL" ifadesi ekledi. Bu noktada "Hodler" ifadesini daha önce görmediyseniz, bu ifadenin uzun vadeli kripto para yatırımcısı anlamına geldiğini aktaralım. 

Kripto piyasasının her geçen gün yeni kripto para birimleriyle genişlemeye devam ettiği günümüzde, pek çok uzun vadeli yatırımcı, NFT projelerinden kolayca yüksek kar elde ederken, başarılı projelerden de pay edinmeyi başardı. 

Dolayısıyla geçmişin Hodler'ları günümüzün zengin yatırımcıları haline geldi. TIME'ın duyurusu, BAYC yatırımcılarından oluşan bu niş hedef kitleyi kendine çekmek için mükemmel bir fırsat olarak öne çıkıyor. Bunun yanında TIME'ın web3 teknolojileri ve kriptoyu benimsemesinde şirketin sahiplerinin de rolü yadsınamaz. 

Hatırlarsanız  2018 yılında Salesforce'un CEO'su Marc Benioff ve eşi Lynne BenioffTime dergisini pazarlama şirketi Meredith'ten 190 milyon dolar karşılığı satın almıştı. Marc Benioff ise yatırımcılık kariyerine şimdiye kadar 40 girişim sığdırdı. Örneğin bu seneyi hisse senedi ve kripto yatırım platformu Domain Money'e yatırım yaparak açtı

TIME son zamanlarda kripto ve web3'e gösterdiği ilgi, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin'i kapağa taşıması ile zirveye ulaştı. Şirket ayrıca yapılanmasında web3 rollerine yer açmaya başladı.  Ocak başında Time'ın başkanı Keith A. Grossman, şirkette açılan web3 pozisyonuna ilgi duyan kişilerin özgeçmişlerini ve Eth adreslerini iletmelerini rica etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.