Time'ın iş ilanı, Web3 ile insan kaynaklarında nelerin değişeceğini de gösteriyor

Time'ın başkanı Keith A. Grossman, şirkette açılan web3 pozisyonuna ilgi duyan kişilerin özgeçmişlerini ve Eth adreslerini iletmelerini rica etti. 
Time'ın iş ilanı, Web3 ile insan kaynaklarında nelerin değişeceğini de gösteriyor

TIMEPieces ile NFT dünyasına adım atan dünyanın en ünlü dergilerinden Time'ın başkanı Keith A. Grossman, LinkedIn'de paylaştığı bir gönderi ile web3 seven ve operasyonel rollerde başarılı olan kişileri iş başvurusuna davet etti. Grossman, bu pozisyona ilgi duyan kişilerin özgeçmişlerini ve Eth adreslerini iletmelerini rica etti. 

Bu noktada öne çıkan ise Eth adresi oluyor tabii ki. Grossman'ın özgeçmişin yanı sıra Eth adresi istemesi, LinkedIn'deki pek çok kişinin ilgisini çekti. Hatta gönderiye yorum yapan kişilerden biri ödemelerin Ethereum ile yapılıp yapılmayacağını sordu. 

Grossman'ın adaylardan Eth adresini talep etmesinin nedeni, adayların katkıda bulunduğu projeleri görüntülemek istemesinden kaynaklanıyor. Zira Ethereum adresi üzerinden kullanıcıların işlemleri kadar, katkıda bulunduğu ve etkileşime girdiği kontratlarda görüntülenebiliyor. 

Web3 devrimi sosyal ağlarda ve moda markalarında kendini gösterirken, geleneksel kurumların iş ilanlarında da yerini almaya başladı. Twitter ve Meta'nın web3 adımlarının ardından, daha fazla kurumun ekipte web3 özelinde yeni rollere yer vereceğini söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.