Bireysel koçluk sunan fitness girişimi Future 75 milyon dolar yatırım aldı

Future, Trustbridge Partners liderliğinde gerçekleşen C serisi yatırım turunda 75 milyon dolar yatırım aldı.
Bireysel koçluk sunan fitness girişimi Future 75 milyon dolar yatırım aldı

2021'de Fintess ve sağlık uygulamalarının aldığı yatırımları sizlerle pek çok kez paylaştık. 2021'in Ocak ayında Fitness uygulaması Keep, SoftBank Vision Fund liderliğinde 360 milyon dolar yatırım alırken, online yoga, fitness ve mindfulness platformu Lotus, 3,65 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Fitness girişimi Future da kapattığı yeni yatırım turu ile dikkatleri üzerine çekti. Şirket, C serisi yatırım turunda 75 milyon dolar yatırım aldı. Trustbridge Partners liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna, Kleiner Perkins ve bireysel yatırımcılar katılım gösterdi. 

Rishi Mandal tarafından kurulan Future, fitness odağında bireysel koçluk sunuyor. Haftalık hazırlanan egzersiz programlar kullanıcıların hedeflerine ve ekipmanlarına uygun olacak şekilde tasarlanıyor. Kullanıcıların sevdiği aktivitelerle uyuşmasına dikkat ediliyor. Koçlar her daim erişilebilir oluyor. Kullanıcılar her gün koçlar tarafından kontrol ediliyor. 

Future bu yeni yatırım turu ile toplam yatırım miktarını 110.5 milyon dolara taşımış oldu. Bu noktada şirketin B serisi yatırım turunda Trustbridge Partners liderliğinde 24 milyon dolar yatırım aldığını belirtelim. 

Girişim, aldığı bu yeni yatırımı, pazarlama ve ürün geliştirme faaliyetlerinde kullanacak. Future bunlara ek olarak uygulamaya sağlık koçluğu kategorisi eklemeyi de planlıyor. 

Bu arada şirket, koçluk yaklaşımıyla ünlü isimlerin de dikkatini çekti. Ünlü kardeşler Kate ve Oliver Hudson Future'ın yatırımcıları arasında yerini aldı. Bu noktada Kate ve Oliver Hudson'ın kardeş olmak üzerine bir podcast serisi yayınladığını belirtelim Hudson kardeşler yatırımın ötesinde Future için bir podcast serisi yayınlamak için çalışıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.