Elektrikli scooter kiralama çözümü LINK, İstanbul'da hizmet vermeye başladı

2012 yılında Assaf Biderman tarafından ABD'de kurulan Superpedestrian firmasının elektrikli scooter kiralama çözümü olan LINK, İstanbul'da hizmet vermeye başladı.
Elektrikli scooter kiralama çözümü LINK, İstanbul'da hizmet vermeye başladı

2019 yılının Mart ayında Martı scooterlarının kullanıma sunulması ile başlayan İstanbul'un elektrikli scooter kiralama macerası, yeni oyuncular ile daha da popülerleşmeye devam ediyor. Edindiğimiz bilgilere göre ünlü elektrikli scooter kiralama çözümü LINK, İstanbul'da hizmet vermeye başladı.

2012 yılında Assaf Biderman tarafından ABD'de kurulan Superpedestrian firmasının elektrikli scooter kiralama çözümü olan LINK, ülkemizde hizmet veren diğer elektrikli scooter kiralama girişimleri ile benzer bir deneyim sunuyor. LINK scooterlarını kullanmak için ilk yapmanız gereken ise mobil uygulamayı telefonunuza indirmek.

Kayıt olup, ödeme yöntemi ekledikten sonra ise harita üzerinden size en yakın olan LINK scooterlarını görebiliyorsunuz. Uygulamada yer alan bilgilere göre LINK ile yolculuğa başlamak için 1,99 TL ve her 1 dakika için ise 1,19 TL ödemeniz gerekiyor.

LINK'in fiyatlarının ortalama olarak ülkemizdeki diğer elektrikli scooter kiralama çözümleri ile benzer olduğunu da belirtelim. Uygulama içinde yer alan haritada scooterları ve ne kadar menzilleri olduğunu detaylı bir şekilde görebiliyorsunuz. 

Sürüşe başla dedikten sonra tek yapmanız gereken ise scooter üzerinde yer alan QR kodu uygulamaya okutmak. LINK'in hem ABD'de hem de Avrupa'nın pek çok ülkesinde hizmet verdiğini de paylaşalım. Dilerseniz LINK uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.