Facebook Tech Talks'ta bağlantının yeni boyutunu, küresel etkisini ve geleceğini konuşacağız

Facebook Tech Talks'un üçüncü oturumu "Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği" 30 Eylül Perşembe günü, saat 16:00'da gerçekleşecek.
Facebook Tech Talks'ta bağlantının yeni boyutunu, küresel etkisini ve geleceğini konuşacağız

Haziran ayında, Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir canlı yayın serisine başlamış ve tüm detayları sizlere aktarmıştık. Bilmeyenler ve yeniden hatırlamak isteyenler için kısaca özetleyelim. Serimizin adı Facebook Tech Talks, konseptimiz ise Hello Future. Bu konseptte geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojiler, trendler hakkında konuşuyor ve merak edilen konuların tamamını, birbirinden değerli konuklarımızla birlikte cevaplandırmaya çalışıyoruz.

Serimizin ilk oturumu "AR/VR: Bağlantının yeni boyutu ve geleceği", ikinci oturumu ise "Instagram ev WhatsApp'ta yapay zeka destekli mesajlaşma ve ticaret" idi. İlk oturumda artırılmış gerçeklik ve sanal gerçekliğin, dünyayı nasıl birbirine daha da yakınlaştıracağını hep birlikte keşfetmiş; konuyla ilgili tüm merak edilenleri birbirinden değerli konuklarımızla konuşmuştuk. İkinci oturumda ise markalarla mesajlaşma kanalları yoluyla iletişimde kalmak isteyenlerin oranından MindBehind'ın detaylarına; Messenger API for Instagram'dan e-ticaret çözümlerinden yapay zekaya kadar tüm merak edilenler gündemimizdeydi

Bir süre için ara verdiğimiz Facebook Tech Talks'un yeni ve üçüncü oturumunun başlığı ise "Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği" olarak belirlendi. Bu oturumda geleceğin bağlantı teknolojileri ve bu teknolojilerin hayatımızı nasıl etkilediği, 5G uygulama ve çalışmalarından örnekler, Türkiye'nin 5G hazırlıkları ve altyapı durumu, Facebook'un EMEA bölgesinde bağlantı konusunda çalışmaları, Facebook'un tüketici erişimini dijitalleştirme çabası gibi konular gündemimizde olacak.

Facebook Tech Talks'un üçüncü oturumu 30 Eylül Perşembe günü, saat 16:00'da gerçekleşecek. Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği adlı oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayınlarda olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal üstlenecek. Konuklarımız ise Facebook Uluslararası İş Geliştirme ve Operatör İş Birlikleri Başkan Yardımcısı Marc Sommer ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici olacak. 

"Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği" adlı oturumumuzu Webrazzi.com’dan ve Facebook.com/webrazzi’den takip edilebileceğinizi hatırlatalım.

Şimdiden iyi seyirler! 30 Eylül'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.