Facebook ve Webrazzi ortaklığıyla teknolojiyi derinlemesine konuşacağımız canlı yayın serisi: Tech Talks

Facebook ve Webrazzi ortaklığıyla 10 bölüm sürecek yeni bir seriye başlıyoruz. Bu kapsamda Tech Talks serimizle karşınızda olacağız. Bu yılın temasını ise Hello Future olarak belirledik.
Facebook ve Webrazzi ortaklığıyla teknolojiyi derinlemesine konuşacağımız canlı yayın serisi: Tech Talks

Webrazzi’nin canlı yayın serisini geçtiğimiz yıl kapanma döneminde hayata geçirmiştik. Finansal teknoloji özelinde hayata geçen Webrazzi Live serisi finansal servisler ve teknoloji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri herkesin erişimine açmak için Facebook Fintech Talks canlı yayın serisi adıyla gerçekleşti. Şimdi ise daha kapsayıcı ajandayla Facebook Tech Talks serimizle karşınızda olacağız. Bu yılın temasını Hello Future olarak belirledik ve geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojiler, trendler hakkında konuşmak ve merak edilen konuların tamamını, birbirinden değerli konuklarımızla birlikte cevaplandırmaya çalışacağız.

Tech Talks ile ilgili konuşan Facebook Strateji ve Mobil Uygulamalar Grup Lideri Kaan Camgöz şunları söyledi:

Webrazzi işbirliği ile hayata geçireceğimiz Facebook Tech Talks: Hello Future canlı yayın serisiyle geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojileri, yaratıcı ve geliştiricilerinden dinleyerek, şirketlerin dijital dönüşümüne katkı sağlamayı ve tüm ekosisteme ilham kaynağı olmayı umuyoruz.

Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal ise şunları paylaştı:

Türkiye’de her geçen gün büyüyen dijital dünyasının merkezinde yer alıyoruz. Her bir konuda herkesin erişebileceği bir video seriyi Facebook ile hayata geçirmekten dolayı da ayrıca mutluyuz.

10 bölüm sürecek Facebook Tech Talks: Hello Future serimizde konularımıza ve konuklarımıza buradan ulaşabileceğinizi belirtelim. Hafta hafta açıklanacak programda ilk olarak “AR/VR: Bağlantının Yeni Boyutu ve Geleceği” adlı oturum gerçekleşecek. 17 Haziran 2021 tarihinde, saat 16:00'da başlayacak. Bu ilk oturumumuzda artırılmış gerçeklik ve sanal gerçekliğin, dünyayı nasıl birbirine daha da yakınlaştıracağını hep birlikte keşfedeceğiz.

İlk oturumumuzun moderatörlüğünü Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal üstlenirken, konuklarımız ise Kaan Camgöz, Leo AR CEO ve Kurucusu Dana Loberg, Impressions Kurucu Ortak & CEO'su Murat Deligöz olacak.

Sonraki yayınlarımızda ise oyun dünyası, ödeme sistemleri, diyalog bazlı alışveriş gibi çok daha fazla konu, tüm detaylarıyla gündemimizde olacak.

Canlı yayınlar Webrazzi.com’dan ve Facebook.com/webrazzi’den takip edilebilecek. Canlı yayın haricinde de videoları daha sonrasında izlemek de mümkün olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.