Square'den odağına bitcoini alan yeni çözüm: TBD

Twitter ve Square CEO'su Jack Dorsey'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara göre Square, odağına bitcoini alan yeni bir çözüm geliştiriyor.
Square'den odağına bitcoini alan yeni çözüm: TBD

Ödeme sistemleri girişimi olarak hizmet veren Square'in fiziksel bitcoin cüzdanı geliştireceğini duyurduğunu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Twitter ve Square CEO'su Jack Dorsey'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara göre Square, odağına bitcoini alan yeni bir çözüm geliştiriyor.

Jack Dorsey tarafından aktarılan bilgilere göre Square'in yeni çözümü bir geliştirici platformu olacak. Platformun temel amacı ise merkezi olmayan finansal hizmetler oluşturmayı daha kolay bir hale getirmek. Square'in yeni çözümünün ismi ise TBD olacak.

TBD olarak adlandırılan Square'in yeni çözümü, Square'in ödeme hizmeti olan Cash App'in stratejik geliştirme grubu başkanı olarak da görev yapan Mike Brock liderliğinde geliştirilecek. Square'in yeni özelliğinin tıpkı fiziksel bitcoin cüzdanında da olduğu gibi tamamen açık kaynak olacağını da ekleyelim. Şu an için TBD'nin nasıl çalışacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Square'in bitcoin ve kripto para birimleri özelinde yeni bir özellik üzerinde çalışmasının pek sürpriz olmadığını da belirtelim. Teknoloji dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Twitter ve Square kurucusu ve CEO'su Jack Dorsey, bitcoin ve kripto paralara olan ilgisi ile tanınıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.