Square, fiziksel bitcoin cüzdanı geliştireceğini duyurdu

Temeline bitcoini alan yeni bir gelişme ile karşımıza çıkan San Francisco merkezli şirket, bitcoin için fiziksel kripto para cüzdanı geliştireceğini duyurdu.
Square, fiziksel bitcoin cüzdanı geliştireceğini duyurdu

Ödeme sistemleri girişimi olan Square'in bitcoine 170 milyon dolar yatırım yaptığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Temeline bitcoini alan yeni bir gelişme ile karşımıza çıkan San Francisco merkezli şirket, bitcoin için fiziksel kripto para cüzdanı geliştireceğini duyurdu.

Hatırlatmak gerekirse Square CEO'su Jack Dorsey, geçtiğimiz Haziran ayında kurucusu olduğu Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Square'in bitcoin için fiziksel kripto para cüzdanı geliştirebileceğinin sinyallerini vermişti. Bugün ise Square'in fiziksel donanım biriminin başında yer alan Jesse Dorogusker, yine Twitter üzerinden bitcoin saklamayı daha yaygın hale getirmek için bir donanım cüzdanı geliştirmeye karar verdiklerini açıkladı.

Square'in bitcoin için fiziksel cüzdan geliştirme kararı almasının pek sürpriz olmadığını da belirtelim. Teknoloji dünyasının en önemli isimleri arasında yer alan Square kurucusu ve CEO'su Jack Dorsey, bitcoin ve kripto paralara olan ilgisi ile tanınıyor.

Şu an için Square tarafından geliştirilecek olan fiziksel bitcoin cüzdanı ile ilgili detaylı bir bilgi bulunmuyor. Son olarak geliştirilecek olan fiziksel bitcoin cüzdanının Square'in kripto para odaklı ilk ürünü olmayacağını da ekleyelim. Square’in Cash uygulaması üzerinden bitcoin alım satımı da yapılabiliyor. Square'in fiziksel bitcoin cüzdanı ile ilgili tüm gelişmeleri ilerleyen dönemlerde sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.