Hepsiexpress, platformuna istegelsin ve ŞOK'u ekledi

Hepsiexpress, istegelsin ve ŞOK Marketler ile iş birliği yaptı. Aslında iki şirketin de bu alanda kendi uygulamaları mevcut. O yüzden böyle bir anlaşmaya gidilmiş olması oldukça önemli.
Hepsiexpress, platformuna istegelsin ve ŞOK'u ekledi

2019 Ekim'de CarrefourSA ve Hepsiburada, Hepsiexpress adı altında iş birliği gerçekleştirmiş ve böylelikle anında market siparişi teslimatı alanına hızlı bir giriş yapmıştı. Market teslimatının yanı sıra McDonald's ile de anlaşan Hepsiexpress, bu hamlesiyle yemek teslimatı alanına girmişti. 

Hepsiexpress, her geçen gün iş birliği yaptığı şirketleri genişletmeye devam ediyor. Zira platform, geçtiğimiz ekim ayında Mopaş'ı platformuna eklemişti. Şimdi baktığımızda ise Hepsiexpress'in istegelsin ve ŞOK Marketler ile iş birliği yaptığını görüyoruz. Aslında iki şirketin de kendi uygulamaları mevcut. Yani istegelsin, tamamen bu işe odaklanmış kendi uygulamasıyla, ŞOK ise dijital kanal yaratmak için oluşturduğu Cepte ŞOK uygulaması ile bu alanda hizmet veriyor. O yüzden böyle bir anlaşmaya gidilmiş olması oldukça ilgi çekici. 

İstegelsin'in bu yöndeki stratejisine de değinmek gerekiyor; dijitale doğan girişim dijital kanalların her birini aktif olarak kullanıyor. API servisileri ile market sektörünün dijital merkezine konumlanmak isteyen marka, daha önce Morhipo, Bisu, Apsiyon, Vodafone ile iş birliği yaparak markaların market servisi sunmalarını sağlamıştı.

Hepsiburada uygulamasının altında yer alan Hepsiexpress ile market veya yemek değil, su ve çiçek siparişi de verebiliyorsunuz. Uygulama, gün geçtikçe çok yönlü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Yeni iş birlikleri konusunda istegelsin, şu anda bulunduğum Kadıköy'de aktif olsa da ŞOK'un bende aktif olmadığını da belirtmem gerek. Bu nedenle marketlerin hangi bölgelerde siparişi kabul ettiğini şu an için net bir şekilde söyleyemiyorum.

Son olarak Hepsiburada'nın yaklaşık 800 milyon dolarlık halka arz için yatırımcı görüşmesini başlattığını da bir kere daha hatırlatalım. Halka arz sürecinin başarıyla tamamlanması halinde Hepsiburada, NASDAQ borsasında işlem görmeye başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.