Hepsiburada, yaklaşık 800 milyon dolarlık halka arz için yatırımcı görüşmesini başlattı

NASDAQ borsasında işlem gören ilk Türk şirketi olacak olan Hepsiburada, 56,740,000 adet B Grubu hisse senedini halka arz etmek için Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) F-1 Formu aracılığıyla kayıt beyannamesini sundu.
Hepsiburada, yaklaşık 800 milyon dolarlık halka arz için yatırımcı görüşmesini başlattı

Hepsiburada'nın ABD'de halka arz için SEC'e başvurduğunu ve konuyla ilgili detayları daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Hepsiburada, 56,740,000 adet B Grubu hisse senedini halka arz etmek için Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) F-1 Formu aracılığıyla kayıt beyannamesini sundu. Bu adımla birlikte Hepsiburada, NASDAQ Borsası’na kote olacak hisseleri temsil eden B Sınıfı hisselerinin halka arzı için yatırımcı görüşmelerini başlattı.

NASDAQ borsasında HEPS kısaltması ile işlem görmek üzere başvurduğunu duyuran Hepsiburada’nın ilk halka arz fiyatının hisse başına 11 dolar ile 13 dolar arasında olması bekleniyor. Eğer ortalama 12 dolardan halka arz olursa yaklaşık 783 milyon dolarlık bir halka arz gerçekleşmiş olacak. Morgan Stanley & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC and Goldman, Sachs & Co. LLC, Hepsiburada halka arzıyla ilgili lider aracı kurumlar olarak görev yaparken, BofA Securities, Inc. ve UBS Securities LLC de alt aracı kurumlar olarak hizmet verecek.

Halka arz sürecinin başarıyla tamamlanması halinde, Hepsiburada, NASDAQ borasında işlem görmeye başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.