Hepsiexpress, McDonald's iş birliği ile yemek teslimatına başladı

Bugün yeni bir haber ile karşımıza çıkan Hepsiexpress, market teslimatının ardından yemek teslimatına da başladı. 
Hepsiexpress, McDonald's iş birliği ile yemek teslimatına başladı

CarrefourSA ve Hepsiburada'nın Hepsiexpress servisi ile anında market teslimat pazarına girdiğini 2019 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Hepsiexpress, market teslimatının ardından yemek teslimatına da başladı. 

Daha önce Bisu, Getir, Migros, istegelsin ve Banabi gibi servislere rakip olan Hepsiexpress, bu hamlesi ile ise yemek teslimatı yapan servislere rakip olacak. Hepsiburada uygulamasının içinde yer alan Hepsiexpress, yeni açtığı "Yemek" sekmesi üzerinden yemek siparişlerini alacak.

Mobil uygulamaya baktığımızda servis içinde şu an sadece McDonald's seçeneğini görüyoruz. Hepsiexpress'in yemek teslimatı özelliğinin henüz hangi bölgeler için aktif olduğu da belli değil. Kadıköy ve Suadiye için yaptığımız denemelerde "Bölgenize hizmet verememektedir." ibaresi ile karşılaşıyoruz.

Şu an için McDonald's iş birliği ile başlayan Hepsiexpress yemek teslimatı özelliğinin ilerleyen dönemlerde başka markalar ile devam etmesi sürpriz olmayacaktır. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.