CarrefourSA anında market teslimat hizmetine Hepsiburada ile adım attı: Hepsiexpress

Online market servisi pazarında rekabet kızışıyor. Son hamle Hepsiburada ile CarrefourSA'dan geldi. Yeni işbirliği ile Hepsiburada uygulaması içinde Hepsiexpress hizmetiyle CarrefourSA ürünleri tüketiciye ulaştırılacak. Hepsiexpress markası yeni dönemde Hepsijet adını alacak.
CarrefourSA anında market teslimat hizmetine Hepsiburada ile adım attı: Hepsiexpress

Market servisi pazarındaki rekabette işbirlikleri öne çıkmaya başladı. Bisu, Getir, Glovo, Migros, İste Gelsin ve son olarak Yemeksepeti Banabi, yeni olgunlaşan pazarda söz sahibi olmak için tüm kozlarını oynuyor. Ağustos'ta Migros'un Trendyol'da mağaza açması ve Mayıs'ta CarrefourSA'nın GittiGidiyor'da süpermarket kategorisi kurması en önemli örnekler oldu. Bu yılın başında Migros'un anında teslimat hizmetine PaketTaxi ile anlaşarak MigrosHemen'in girmesinin ardından pazardaki son gelişme ise bugün yaşandı. CarrefourSA bu alanda yanına e-ticaret önemli bir partneri dahil ederek anında teslimat pazarına adım attı.

Hepsiburada ile CarrefourSA, iş birliğine giderek yenilikçi bir iş modelini hayata geçirdi. İşbirliğinin amacı, "Hepsiburada’nın online alışveriş tecrübesi ve güvencesi ile CarrefourSA’nın organize gıda perakendeciliğindeki deneyimi ve uygun fiyatlı geniş ürün gamı bir arada tüketiciye sunmak."

Yeni servisin adı Hepsiexpress, eski Hepsiexpress ise Hepsijet oldu

“Hepsiexpress” adı verilen hizmet çerçevesinde bir evin günlük, haftalık veya aylık ihtiyacı olan geniş seçenekteki market alışverişinin CarrefourSA güvencesiyle gerçekleştirilmesine ve tüketicinin istediği saatte siparişini güvenle teslim alabilmesine olanak sağlanacak. Hepsiburada'nın 2016 sonbaharında hizmete sunduğu online alışveriş için lojistik servisi Hepsiexpress'in, yeni dönemde "Hepsijet" adını alacağını da bu vesileyle duyurmuş olalım. Kahve Dünyası, D&R ve Morhipo gibi önemli markalar için taşımacılık hizmeti sunan Hepsijet'in yeni dönemde nasıl bir marka stratejisi izleyeceği de bizim için ayrı bir haber konusu haline geldi. 

Tüm ihtiyaçlar tek seferde karşılanabilecek

Hepsiburada müşterileri, Hepsiexpress’e özel olarak kurulan, soğuk zincire uygun yüzlerce araçtan oluşan dağıtım filosu sayesinde, CarrefourSA’nın yaş sebze meyveden sağlık ve kozmetiğe, et, balık, tavuktan süt ürünlerine kaliteli, taze ve seçkin ürünlerini sağlıklı ve güvenilir bir şekilde satın alabilecek.

Hepsiexpress, İstanbul'dan başlayacak

İlk etapta İstanbul’da belirli semtlerde başlayacak hizmet geliştirilen Hepsiexpress operasyonlarının sürekli geliştirilmesi ve Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. Potansiyel iş gücüne istihdam sağlayarak Türkiye ekonomisine de katkıda bulunan Hepsiexpress, Hepsiburada güvencesiyle satış sonrası destek ve müşteri hizmetleri sunacak.

Doğru koşullarda beklenen kalite için güçler birleştirildi

Hepsiburada’nın müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli kendini yenilediğini vurgulayan ve doğru koşullarda beklenen kalite standartlarında ve çeşitliliğindeki ürünleri müşterinin istediği anda ulaştırarak fark yaratabileceğini ortaya koyan Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, yeni atılımlarla Türkiye’de online alışverişin öncüsü olmaya devam ettiklerini ifade etti. 

Daha önce Instacart tecrübesi ile bu alanda derin birikime sahip Murat Emirdağ, basın toplantısında genel hatlarıyla şunları söyledi:

Amacımız; müşterilerimize aradıkları her şeyi evlerinin konforunda, kolaylıkla bulabilecekleri, uçtan uca eşsiz bir online satın alma deneyimi sunmayı sürdürmek. Fiziksel ve dijital dünyanın birbiriyle iç içe geçtiği günümüzde, tüketici alışkanlık ve eğilimlerini öngörerek; CarrefourSA’nın süpermarket alışverişlerinde en güçlü olduğu yaş meyve sebze, kalite, ürün çeşitliliği gibi avantajlarını bizim 20 senelik teknoloji, online alışveriş tecrübemiz, lojistik ve müşteri hizmetleri alanındaki gücümüzle birleştirdik. Türkiye’ye kazandırdığımız bu yeni modelle süpermarket alışverişine boyut atlatıyoruz. Hepsiexpress’den sipariş veren müşterilerimizin sepetindeki yaş sebze-meyveden sağlık-kozmetiğe, et-balık-tavuktan süt ürünlerine uzanan tüm ürünler, onlara en yakın CarrefourSA mağazasından tedarik edilerek, gün içinde seçtikleri zaman diliminde kendilerine ulaşacak. Hepsiburada olarak müşterilerimize hızlı, kolay, pratik ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunma hedefimiz etrafında; inovatif yaklaşımımızla pazarın çıtasını yükseltmeye, yeni iş birlikleri ve yatırımlarla ilklere imza atmaya devam edeceğiz.

Hepsiexpress dijital dünyaya açılan yeni bir kapı

Kaliteli ürünleri en uygun fiyat politikasıyla 500 bin kişiye ulaştırdıklarını vurgulayan ve “Dünya büyük bir hızla dijitalleşirken biz de bu sürece ayak uydurarak yeniliklere imza atıyoruz” diyerek sözlerine başlayan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ise şunları söyledi

Dijital pazara daha önce açıldık. Reyonlarımızda yer alan yaklaşık 25 bin ürünü önce carrefoursa.com online marketimize, ardından da CarrefourSA Online Market mobil uygulamamıza taşıdık. CarrefourSA Online Market, yeni arayüzüyle de operasyonlarına devam edecek. Müşteri deneyimleriyle yol haritasını belirleyen bir marka olarak dijital platformlardaki müşteri alışkanlıklarını takip ediyoruz. Müşterinin ihtiyaçlarını birden çok farklı kanaldan giderme arayışını gözlemleyerek online alışverişte mağazaların büyük zorluk yaşadığı stok doğruluğunu baz alarak farklı kanallarda yer almaya başladık. Bu çerçevede Hepsiexpress ile bir ilke imza atıyor, bir markette yer alan taze gıda, kuru gıda, kişisel bakım ve temizlik ürünleri, kozmetik, ev tekstili vb. binlerce ürünü müşterilerin parmaklarının ucuna getiriyoruz. CarrefourSA'nın fiyat politikası dahil olmak üzere tüm politikalarını Hepsiexpress’e entegre edeceğiz. Böylece bir Hepsiexpress müşterisi, market alışverişi yapmak istediğinde CarrefourSA güvencesi ve kalitesiyle yerli tohumlardan üretilmiş yaş sebze meyve ürünlerine, yüzde 100 yerli besi kırmızı etlere, yaklaşık 500 farklı Carrefour markalı ürünlere erişebilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.