Su siparişi uygulaması BiSU'dan online market servisi: Bi’market

BiSU, Bi'market çözümü ile halihazırda sahip olduğu binlerce kullanıcıya market ürünlerini sunmayı hedefliyor.
Su siparişi uygulaması BiSU'dan online market servisi: Bi’market

Damacana su siparişi işini çözen mobil uygulama olarak hayatımıza giren BiSU'dan ilk olarak 2015 yılının Eylül ayında sizlere bahsetmiştik. Hatırlatmak gerekirse Ozan Alptekin ve Ergin Üner tarafından hayata geçirilen BiSU, Android ve iOS uygulamalarıyla akıllı telefonunuz üzerinden su siparişinizi vermenizi sağlıyor.

Bugün paylaşılan bilgilere göre ise yeni bir pazara giriş yapan BiSU, online market ürünlerini kullanıcıları ile buluşturdu. Yaklaşık 200 bin haneye, 30’dan fazla su markasının sipariş iletimine aracılık eden BiSU, yeni online market servisi olan Bi'market'i duyurdu. BiSU, Bi'market çözümü ile halihazırda sahip olduğu binlerce kullanıcıya market ürünlerini sunmayı hedefliyor.

Haftalık ev ihtiyacını karşılamak için kullanıcılarla buluşan BiSU, öncelikli olarak Migros Sanal Market ve CarrefourSa Sanal Market gibi çözümlere rakip olmayı hedefliyor. Online market pazarında yer alan Banabi, Getir, Glovo ve Migros Hemen'in Bi'market'in rakipleri arasında olduğunu da ekleyelim.

Bi'market, kendini online süpermarket olarak konumlandıran istegelsin'in altyapısını kullanacak. Hatırlatmak gerekirse istegelsin diğer online market girişimlerinden farklı olarak anlık değil teslimat için 1 saatlik zaman aralıkları ile hizmet veriyor.

Bi'market'in BiSU uygulamasının içinde bulunacağını da ekleyelim. Bi'market platformunda yer alan ürünler istegelsin ile aynı fiyatlara sahip olacaklar. 6 bin 500'den fazla ürün çeşidi ve taze meyve sebzedeki iddia Bi'market ve istegelsin'in öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

BiSU, Bi'market'le her hafta su siparişi verme alışkanlığı olan kullanıcıların evinin diğer haftalık ihtiyaçlarını da süpermarkete gitmeden karşılayabilmelerini hedefliyor. Haftanın 7 günü sabah 10.00, akşam 00.00 arası teslimat seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan Bi'market'in ürün fiyatları da süpermarket fiyatlarıyla aynı olacak.

Bi'market'le anlık market ihtiyacından ziyade haftalık ev ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini belirten BiSU kurucu ortağı Ergin Üner, tüketiciye binlerce çeşit ürünü uygun fiyatlarla sunabilmek için depo, lojistik ve operasyonel süreçlerde verimlilik yaratmaya odaklandıklarını ve en doğru partner olduğunu düşündükleri istegelsin’le iş ortaklığına gittiklerini de dile getirdi.

BiSU’nun İstanbul’da başlayan yeni online market servisi Bi’market’in, diğer şehirlerde de en kısa sürede hizmet vermesinin hedeflendiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.