Getir'e yeni rakip Migros! Migros Hemen kullanıma sunuldu

Getir'e yeni rakip Migros! Migros Hemen kullanıma sunuldu

Ocak ayının ilk günlerinde ülkemizin en önemli girişimlerinden biri olan Yemeksepeti'nin hızlı alışveriş uygulaması olan Getir‘e rakip olmaya hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise anında teslimat uygulaması olan Getir'e yeni bir rakip daha çıktı. Ülkemizin önemli market zincirlerinden olan Migros, anında teslimat çözümü ile karşımıza çıktı.

Migros Hemen adını taşıyan Migros'un anında teslimat servisi bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Hem iOS hem de Android uygulama desteğine sahip olan Migros Hemen, şu an için sadece Ataşehir bölgesinde hizmet veriyor. İlerleyen dönemlerde Migros Hemen'in başka bölgelerde kullanıma sunulacağını da ekleyelim.

Migros güvencesi ile kullanıcılarına binlerce farklı ürün sunacak olan Migros Hemen'in açılışa özel olarak şu an için teslimat ücreti almadığını da ekleyelim. Servisin teslimat ücreti ise 5,90 TL olarak görünüyor. Paylaşılan bilgilere göre ise Migros Hemen servisinin minimum paket tutarı 30 TL olarak belirlenmiş durumda.

Migros Hemen'in web sitesinde paylaşılan bilgilere göre anında teslimat servisi maksimum 30 dakika içinde müşterilerine diledikleri ürünleri ulaştıracak. Migros Hemen'in 30 dakikalık getirme süresi ile kıyaslandığında Getir'in çok daha hızlı bir şekilde müşterilerine hizmet sunduğunu da belirtelim. Fakat yaptığımız denemelerde ortalama 10 dakikalık teslimat sürelerine denk geldiğimizi de ekleyelim. Ulaştığımız bilgilere göre Migros Hemen servisinin kurye tarafındaki tercihi ise Paket Taxi olmuş. Hatırlatmak gerekirse "Paket servis" platformu olan Paket Taxi'yi ilk olarak 2017 yılının Ocak ayında sizlere atarmıştık.

Migros Sanal Market ve Migros Hemen fiyatları

Tabii ki Migros'un Migros Sanal Market adında başka bir online çözümü olduğunu da hatırlatalım. Migros Hemen servisinden çok daha farklı bir çözüm sunan Migros Sanal Market, kullanıcılarına çok daha yavaş fakat daha kapsamlı bir servis sunuyor. Migros Hemen ve Migros Sanal Market servislerinin fiyatlarını karşılaştırdığımızda karşımıza herhangi bir fiyat farkının çıkmadığını da ekleyelim. Her iki servis de tamamen aynı fiyatları kullanıyor. Konsept olarak sanki Migros Hemen, Migros Jet'e eş, Sanal Market de 3M Migros'a.

Getir ile Migros Hemen servislerini kıyasladığımızda ise Migros Hemen'in genel olarak daha uygun fiyatlar sunduğunu da belirtelim. Getir ve Migros Hemen servislerinin fiyatları ile ilgili başka bir haber hazırlayacağız. Son olarak Migros Hemen'in kapıda ödeme seçeneği sunmadığını ödemelerin online olarak gerçekleştiriyor. Dilerseniz Migros Hemen uygulamasını, Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.