Yemeksepeti, Getir'e rakip mi oluyor?

Ülkemizin en önemli internet girişimlerinden olan Yemeksepeti, yeni bir haber ile karşımızda. Uzun zamandır gizlilik içinde yeni projesi için hazırlanan Yemeksepeti, hızlı alışveriş uygulaması olan Getir'e rakip olmaya hazırlanıyor. Yemeksepeti'nin kurucu ortağı ve CEO'su Nevzat Aydın bugün attığı bir Tweet ile çeşitli iş ilanları paylaştı.

Nevzat Aydın tarafından atılan Tweet'te "Yemeksepeti'nin yeni ve çok ses getirecek projesinde beraber çalışmak üzere" gibi önemli bir ibare yer alıyor.  Söz konusu iş ilanları arasında Motorlu Kurye, Depo Sorumlusu, Mağaza Müdürü ve birçok farklı pozisyon da yer alıyor. Şu an için Yemeksepeti'nin toplamda 24 iş ilanına sahip olduğunu da ekleyelim.

Tabii ki bu iş ilanlardan hangilerinin tam olarak yeni proje için olup olmadığı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Bu gelişmenin ardından şirkete yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Yemeksepeti, talebe göre anında teslimat servisi olan Getir'e rakip olacak. Şu an için projenin detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Aldığımız bilgilere göre Yemeksepeti'nin yeni projesi sadece yiyecek odağında ürünler satmayacak. Kısacası tıpkı getir gibi yiyecek çeşitlerinden ev bakım ürünlerine, teknolojiden kişisel bakım ihtiyaçlarına kadar pek çok kategoride alışveriş yapılmasını sağlayacak olan Yemeksepeti'nin yeni projesi, tam anlamıyla Getir'e rakip olacak.

Yemeksepeti'nin çatı şirketi olan Almanya merkezli Delivery Hero'nun, benzer iş modellerini yurt dışında denediğini ekleyelim. Kuveyt için "Operations Manager-Grocery Service" pozisyonu için iş ilanı da açan Delivery Hero, farklı ülkelerde anında teslimat iş modelini kullanıyor. Yurt dışında bu modeli deposuz olarak test eden Delivery Hero, Yemeksepeti'nin iş ilanlarından anladığımız kadarıyla ülkemizde ise bu modeli depolu olarak gerçekleştirecek. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.