Vektör formatında 1000'den fazla ikon sunan servis: Unicons

Vektör formatında 1000'den fazla ikon sunan servis: Unicons

Tasarım kaynağı Iconscout'un binden fazla vektörü ücretsiz olarak kullanıcılara sunduğu Unicons, tasarımcılar için bir ikon kütüphanesi olarak konumlanıyor. Sitede fotoğraf araçlarından eğitime, inşaattan eğitime ve hatta emojilere kadar 27 farklı kategoride ikonlara yer veriliyor. Tüm ikonların çizgi odaklı tasarıma sahip olduğunu da ekleyelim.

Kategoriler arasında gezinmek istemiyorsanız hepsini tek bir yerde görüntüleyebiliyor ya da arama çubuğu üzerinden istediğiniz ikona kolayca erişebiliyorsunuz. Sitedeki ikonları projenize yerleştirmek için Unicons'un size sunduğu Mark-Up ve CDN'i kopyalayabileceğinizi de ekleyelim. Aynı şekilde ikonun SVG formatını indirmenizde mümkün.

Unicons ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da aklınıza takılanları sormak için Iconscout'un GitHub sayfasını da ziyaret edebiliyorsunuz. Eğer tüm ikonları sitenizde kullanmayı düşünüyorsanız, bir kaç satır kod ile hepsini web sitenize dahi edebiliyorsunuz.

Eğer Unicons'daki ikonlar sizin için yeterli değilse Iconscout'un topluluğuna üye olarak  ikon talepleri oluşturabileceğinizi de ekleyelim. Aynı şekilde binden fazla ikonu indirmek anında indirmek istiyorsanız da bir Iconscout hesabı oluşturmanız gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.